Zarabianie przez internet !!!
Witam zapraszam wszystkich do korzystania ze strony mypay, na ktorej mozecie zarabiac pieniadze. Pieniadze mozna zarabiac poprzez robienie kont na stronach i wypelnianiu ankiet. Ja zarobilem juz 164,13 zł, które mam juz wyplacone na koncie bankowym. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do rejestracji na ponizszym linku. W razie pytan pisac w tym temacie albo na gg 3553101 :)
http://www.mypay.pl/?ref=17258&subid=
Że też ludzie wierzą w takie bajki...
Był tu niedawno taki jeden. Spamował swoimi linkami na lewo i prawo, siedział chyba 24/7 i wiesz ile zarobił w ciągu miesiąca? Niecałe 3 dolary.
Narmo - dokładnie. Ilość pracy niezbędna do "zarobienia przez internet" powoduje że to się opłaca mniej niż roznoszenie ulotek. :D
nastepny ss dam w sobote/poniedzialek bo do konca tego tygodnia beda wyplaty i reszte kasy dostane wlasnie w ktorys z tych dni
Przez 1,5 miesiaca zarobiles 164,13? Naprawde jestem pod wrazeniem.
Toż to śmiechu warte. Już nawet roznosząc ulotki wyciągniesz z 5 stów na miesiąc.
Czyli zarabiałeś 7,5 zł za godzinę (jeśli faktycznie było to tylko 30 minut dziennie).
No nie wiem czy warto...
ale tutaj nigdzie nie musisz wychodzic tylko porobisz kilka kont i kasa ci leci ;)