Zakały internetu - trolle, hejterzy, spamerzy
Te wymienione osoby nas denerwują. Wszystkich, nie nas 2 tylko.
Trolle, hejtery, spamwrzy-----> http://www.youtube.com/watch?v=PwL-VGuM99Y
Opisałbyś dla mnie jeszcze jednego trolla i spamera?
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=890173
Tak przeczytałem tytuł tego wątku i zastanawiam się - naprawdę nie da się tego napisać w języku polskim? "Hejter", skąd w ogóle tak głupie słowo się wzięło.
Ja jestem "Premek". Czy to oznacza, że jestem klocuchem?
Ps: Sorry za double posta.
Celnie i precyzyjnie ujęty temat, kafar. To niestety nieuleczalna bolączka internetu, idę o zakład że 95% hejtujących cię w twoich wątkach nawet nie oglądają 3 minut filmiku którego akurat wrzucasz, no bo przecież lepiej jest od razu cię zaspamowac:/
Oprócz tego bardzo fajnie się słucha twojego kolegi, taki kontrast, dwa inne spojrzenia na daną kwestie to zawsze udany pomysł.
No a motyw z Paintowymi rysunkami przez cały film to już w ogóle kapitalna sprawaxd, nie myślałeś nad nakręceniem dłuższych historyjek w tym stylu?
Co do spamerow, to Kafar akurat swietnie zna temat - wszak ciagle zasypuje forum reklamami swoich filmikow (do ich jakosci sie nie odnosze), dodatkowo zwykle w zlych kategoriach tematycznych, mimo wielokrotnych prosb o zaprzestanie tego procederu.
Jako, ze definicja spamu to 'wysylanie niechcianych wiadomosci elektronicznych', to proceder ten pasuje idealnie.
Dobrze mi wiesz Bullz, o co chodzi, jako specjalista od języków powinieneś też jakoś zwracać na to uwagę.
Zobaczcie link który dodałem o przemku, bo chyba nie wiecie o czym mówię.
To już taka silna grupa? Ci tarczownicy np?
Vlogerem sam jestem, ale prawda mogą denerwować.
Co to za film? warto zobaczyć? Pyta bo mi internet słabo działa teraz i trzeba czekać na ładowanie.
Kafar błagam Cie, opuść youtube. Nie widzisz, że każdy Cię przezywa, hejtuje, minusuje filmiki? Po co dalej nagrywasz to wszystko, przecież to jest syf i tego się nie da oglądać jak i słuchać.
Przejdź mutację, bo masz 12 lat na chwilę obecną.
Nie, dzięki.
19 - I bardzo dobrze, nie daj sobie wmawiac takim hejterom jak damians idol że nikt cię nie ogląda i wszyscy minusują, bo to totalna bzdura mająca cię anty-motywowac
Po pierwsze robie te filmy dla siebie.
Kafar, moze i filmiki robisz dla siebie, ale skoro je publikujesz, to zadbaj tez o swoich widzow :)
Cały czas dbam, dwa ostatnie filmy niby czym są? Dałem je dla zastanowienia.
Nie wydaje mi się.
filmy będą tworzone
bo to totalna bzdura mająca cię anty-motywowac
Chyba raczej demotywować.
Po pierwsze robie te filmy dla siebie.
To po co robisz spam na forum?
Podsumowując, to twoje filmiki są fatalnej jakości (chodzi mi głównie o głos), poczekaj aż przejdziesz mutacje, a potem wrzucaj filmiki, bo nawet gdybym miał duże chęci, to tego twojego piszczącego głosu wytrzymać bym nie mógł. Poza głosem fatalne jest też twoje głupie gadanie, którego również się słuchać nie da. Jedynym plusem jest to, że w przeciwieństwie do 3/4 YouTube, nie nagrywasz Minecrafta i wybierasz nawet ciekawe tematy.
Kafar robi te filmy tylko z jednego powodu - bo je oglądacie, minusujecie, narzekacie...
Po co?
Dopiero gdy kafar zauważy, że jego nowy film miał zerową oglądalność, nikt go nie komentuje na forum, nikt nie zwraca uwagi, nikomu nawet nie chce się go zbluzgać - ignor totalny - dopiero wtedy przestanie je robić...
Po pierwsze dla siebie, ale nie tylko bo jakbym robił tylko dla siebie to bym dał do foldera a nie na yt.
pozatym za każdym razem jest lepiej.
[29]
Juz widze jak ludzie przestana wchodzic na ten kiepski szajs i prowokacje, tak samo jak przestana ogladac klocucha albo kupowac gry Activision, Ea czy Blizzarda, jaaaasne.