W skład wchodzi:
Konsola
1 pad oryginalny
Całe okablowanie
Karta 8MB
12 gier:
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Lord of the Rings: The Two Towers
The Lord of the Rings: The Third Age
Midnight Club 3: DUB Edition
Midnight Club 2
Killozone
Need For Speed Most Wanted
Terminator 3: The Redemption
Commandos 2
Ghost Recon: Jungle Storm
Tekken 5
Matrix
Nawet nie napisałeś jaka wersja PS2, czy przerobiona, czy też nie, w jakim stanie - nic.
Zorientuj się na allegro po ile chodzi konsola w podobnym stanie jaką Ty masz, daj podobną cenę, a gry sprzedaj osobno, lepiej na tym wyjdziesz.
Nie wyjdzie lepiej. Bo te gry na PS2 są taniutkie, tego np. Tekken'a 5 można wyrwać za 5 zł ! Albo Matrixa, tylko że dwie części, to za 15 zł ! Dwie części ! Te ceny są śmieszne !
Zapewniam cię, że o wiele lepiej wyjdziesz, jak sprzedasz cały zestaw z grami.
Na ile ją wycenić hmm... ja w tamtym roku sprzedałem mój starszy model Slim (przerobioną + z 50 gier wraz z akcesoriami) i wziąłem za ten zestaw prawie 250 zł. Więc sam pomyśl. ;)
Tak jak pisze thomas, lepiej wyjdziesz na osobnej sprzedaży gier.
Nie wyjdzie lepiej. Bo te gry na PS2 są taniutkie, tego np. Tekken'a 5 można wyrwać za 5 zł ! Albo Matrixa, tylko że dwie części, to za 15 zł ! Dwie części ! Te ceny są śmieszne !
Te ceny są takie, jakie być powinny, pajacu. Mówimy tutaj o 14-letniej konsoli.
Po pierwsze nie masz prawa mnie nazywać pajacem, po drugie nie musisz mi mówić ile ma lat ta konsola. Posiadam ją od bardzo dawna, więc wiem. ;)
Lepie wyjdzie yhy... za 1 zł (na allegro licytacja i parę złotych za przesyłkę) wygrał taki jeden koleś GTA SA !
Za te gry dużo nie weźmie, najlepiej będzie jak sprzedasz właśnie cały zestaw.
DOWN
Faktycznie, ty to masz problem.
Po pierwsze nie masz prawa mnie nazywać pajacem, po drugie nie musisz mi mówić ile ma lat ta konsola.
Faktycznie. Nie powinienem obrażać niepełnosprawnych dzieci, mój błąd. A ta konsola, to jest starsza od ciebie.
Lepie wyjdzie yhy... za 1 zł (na allegro licytacja i parę złotych za przesyłkę) wygrał GTA SA !
Rzeczywiście. W takim razie nikt nie powinien już sprzedawać osobno gier na PS2, bo w końcu, ktoś kiedyś, wygrał GTA SA za złotówkę!
Faktycznie, ty to masz problem.
Problemy to masz jedynie ty oraz twoje multikonta :).
Faktycznie. Nie powinienem obrażać niepełnosprawnych dzieci, mój błąd.
Oho :O Niepełnosprawny, to może jesteś ty.
A ta konsola, to jest starsza od ciebie.
Nic o mnie nie wiesz. Jak miałem 3+ i już pykałem w PSX.
Rzeczywiście. W takim razie nikt nie powinien już sprzedawać osobno gier na PS2, bo w końcu, ktoś kiedyś, wygrał GTA SA za złotówkę!
To nie ja tak powiedziałem (żeby nikt nie sprzedawał gier na PS2, jak ktoś wygrał za złotówkę !), tylko ty se to wmawiasz. Niech sobie sprzedają gry osobno, bo niektóre są na prawdę drogie np. klasyk na PS2 Shadow of the Collsous jeszcze trzeba dać za nią 8-dych ! W sumie, jak klasyk...
Problemy to masz jedynie ty, oraz twoje multikonta :).
Napisał to użytkownik, który jest na tym forum od 14 stycznia... Albo nie jesteś tu od stycznia, tylko masz inne konta... nie zdziwiłbym się.
Po podliczeniu wszystkich gier + konsola, pad, memorka, okablowanie wyjdzie spora suma i jest mała szansa, że ktoś kupi taki zestaw. Dlatego lepiej sprzedać gry osobno, więcej kasy zarobi nawet na przesyłce można zarobić parę złotych, a przy takiej ilości gier już jest jakiś naddatek. Ja sprzedawałem oddzielnie gry i o wiele bardziej mi się to opłacało, niż miałbym sprzedawać całość w zestawie.
Zobacz sobie na allegro ile to wszystko kosztuje. Albo też możesz dobrze wyjść, jak sprzedasz zestawami np. "Zestaw bijatyk", "Zestaw strzelanek", "Zestaw wyścigowy" itd... A do konsolki dodaj 1 bądź 2 gry.
Przepraszam autora wątku za offtop, ale ostatni raz odpisze temu niereformowalnemu userowi :).
Oho :O Niepełnosprawny, to może jesteś ty.
Mówi to ktoś, kto w opinii wielu użytkowników, jest skończonym idiotą oraz zwykłym trollem. Dajesz dalej Jordan, może się jeszcze bardziej skompromitujesz niż przez te pół roku, twojej obecności na forum.
Nic o mnie nie wiesz. Jak miałem 3+ i już pykałem w PSX.
W dupie to mam. Gówno mnie interesuje co robiłeś i w co grałeś. Nie mam zamiaru w to wierzyć.
Z mojej strony EOT, bo nie będę się wdawał w dyskusje, z kimś tak pomylonym, jak ty.
[edit]
Etam, to ja popieram post wyżej ! ;)
Jesteś jeszcze większym pajacem i lizodupem niż myślałem :).
Od tej chwili nie zwracam uwagi na ciebie. Rozmowa z takim typem jak ty, nie ma sensu. Szkoda słów.
Nie sprzedawaj gier oddzielnie, bo to nie ma sensu. Wiekszosc posiadaczy PS2 i tak ma przerobione konsole, bo to podstawa u posiadaczy tego sprzetu, wiec nie interesuja ich oryginalne gry. Ale jesli zaoferujesz konsole wraz z grami, a do tego w rozsadnej cenie, to jest wieksza szansa, ze ktos sie na nia skusi.
Wiekszosc posiadaczy PS2 i tak ma przerobione konsole, bo to podstawa u posiadaczy tego sprzetu, wiec nie interesuja ich oryginalne gry.
Sory, ale bullshit.
Ale jesli zaoferujesz konsole wraz z grami, a do tego w rozsadnej cenie, to jest wieksza szansa, ze ktos sie na nia skusi.
Tutaj się akurat zgodzę.
np. Tekken'a 5 można wyrwać za 5 zł !
ehe, większej bzdury nie czytałem
sprzedawaj oddzielnie, więcej zarobisz, bo nie każdego będzie interesował zestaw, z którego tylko parę gier potrzebuje
a tak przy okazji, większość ludzi kupuje oryginalne gry na ps2 nie dlatego by w nie zagrać (w obecnych czasach naturalnie) tylko w celach kolekcjonerskich
Słuchaj ja też mam konsole ps2 ale nie sprzedawaj jej bo kiedys takie cos moze byc cenne ja poczekam az wszyscy o nim zapomna i wtedy sprzedam bedzie dwa razy bardziej okazale a poki co se jeszcze popykaj ja tak robie w gta san a sprzedaj za 300 w przyszlosci chyba ze bardzo potrzebna ci kasa.pozdro
Zorientuj się na allegro po ile chodzi konsola w podobnym stanie jaką Ty masz, daj podobną cenę, a gry sprzedaj osobno, lepiej na tym wyjdziesz. Też racja
Zostaw dla potomnych, niech zobaczą, ze kiedyś można było grać bez internetu :-)
ogar ludzie chuj pisze to co chce i kurwa mu tego nie zabronicie chce pisać gówno to niech pisze a wy po prostu go ignorujcie
hej jestem z radomia i chce sprzedać ps2 dodaje 2 pady i 3 gry c.130zł
mam takie gry jak:
teken 5
nedforspeed carbon
nedforspeed underground 2 jak coś to dzwonić 730-525-442