Youtube
Witam !
Chciałbym was serdecznie zaprosić na mój kanał YouTube https://www.youtube.com/user/MancioTV?feature=guide
Nie chodzi mi o suby bo to się nie liczy chodzi mi to abyście wyrazili swoje zdanie na temat jak tworze co powinienem poprawić itp. Oczywiście jeśli się spodoba i za subskrybujesz to będzie fajnie ale napisz jeszcze swoją opinie.
Pozdrawiam.
Śmieszny głos ! Nie
Co to ku**** za moda zrobiła się na 10000 kanałów z lec plejami...
Czemu się tu reklamujesz? Przecież to to samo co: "zarejestrujcie się po tym linku to ja dostanę punkty i wy też". I kłamiesz, że nie zależy ci na Subach. Błągasz o nie reklamując się tu widać to też po komentarzach na YT:
"SKKF proszę dodaj mnie na whitelist please jestem twoja fanka !@!@!@!@!"
DeteX12 ehehe często nie wychodzę z YT i wchodzi moja siostra która ma 8 lat i to ona napisała hehe :) ja was proszę tylko o opinie co mam poprawić itp jeśli się nie podoba to powiedz czemu a nie wy hejtujecie....
Nie hejtuje ani Ciebie ani nikogo innego.
Tylko mówię żebyś się nie reklamował bo to nic nie da (no może uzyskasz 5 nowych osób) ale tak to musisz ciężko pracować przy nagrywaniu i montowaniu filmików bo inaczej nikt nie będzie tym zainteresowany.
Spójrz czemu ktoś ma się interesować twoimi Let's Play'ami skoro wolą np. Rocka czy Roja ostatnio bardzo popularnych wśród polskiej młodzieży. A możesz sobie mówić: "No właśnie skoro lubią ich Let's Play'e to polubią i moje" Niestety nie polubią bo taki Rock i Rojo są na YT od lat i robią różne konkursy co przyciąga jeszcze bardziej nowych widzów.
To tyle w temacie nie masz co startować na YT z większą parą bo to nic Ci nie da, a już zwłaszcza jeśli chciałbyś zarabiać kasę z reklam.