Xbox 360 na monitorze ze złączem VGA

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
24.10.2012 18:21
SULIK
1
odpowiedz
SULIK
270
olewam zasady

Xbox 360 na monitorze ze złączem VGA

Siemka,
powiedzcie mi dobrzy ludzie czy da się podpiąć Xboxa 360 który jak wiem ma wyjście HDMI, natomiast mój monitor ma wejście VGA, aby móc podpiąć go (monitor) do mojego kompa musiałem zainstalować przejściówkę DVI->VGA i teraz zasadnicze pytanie czy tak samo da się zrobić z HDMI->VGA ? tzn. widziałem na allegro kable całe jedne HDMI->VGA inne dodatkowo jeszcze HDMI->VGA+czincze, ale w obu wypadkach sprzedający gdzieś w treści drobnym druczkiem zaznacza, że czasem jest potrzebny dodatkowo konwenter sygnału.

Czy w wypadku xboxa + monitora VGA potrzeba konwentera + kabla, czy też wystarczy przejściówka ?

24.10.2012 18:27
yasiu
2
odpowiedz
yasiu
199
Legend

Hmm ja mam w swoim X360 obok HDMI takie duże wyjście do którego podłączony jest kabel mający na końcu wtyczkę VGA i chinche do dźwięku. Jedyny minus, że nie działa na raz HDMI i VGA :)

24.10.2012 18:29
3
odpowiedz
zanonimizowany63355
99
Legend
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl