Witam, dziś wreszcie wyszedlem z domu i naprawde warto tak odczepic sie od komputera, bylo ciezko ale sie udalo.
Ogolnie zaskoczony byłem kontrastem grafiki. Wszystko wygladalo w sumie blado gorzej niz z rzeczywistosci naprzyklad w crysis , kolory jakby troche wyblakłe ale nie narzekam. Niestety musze powiedzeiec ze panuje tez zbyt duza jasnosc bo musialem mruzyc oczy po wyjsciu z klatki schodowej ale potem sie przyzwyczailem. cala przygode wspominam z radoscia poniewaz zadanie tzn kupno ziemniakow zakonczylo sie pomyslnie
Jak widac odejscie od komputera moze nam dobrze zrobic takze polecam wam nie ma sie co zastanawiac tylko wyjsc bo ja jutro planuje znow to zrobic
Fajna historia - 2/10
Ostatnio też próbowałem wyjść z piwnicy, ale poraziło mnie słońce, uciekłem w popłochu w czeluście mroku i poczekam na stosowną okazję :>
duza jasnosc bo musialem mruzyc oczy po wyjsciu z klatki schodowej ale potem sie przyzwyczailem.
Ustaw sobie mniejszą wartość HDRu przy FXAA. Zależy też jakiego koloru masz ściany klatki. Zapewne zółto-piaskowy. Jeśli tak to musisz ustawić HDR na 0.1 przy włączonym FXAA.
btw. jaka grafika?
Dobra gra, ciekawe questy, czasami warto poexpić i podlevelować.
Ieee tam - grafika jest super, Prawdziwe 3D bez okularów i bolących oczu. No i ten dźwięk! No i w 100% nieliniowa rozgrywka.
Wychodzenie jest zajebiste.
Ja wychodze tylko w nocy bo mam uwaloną pamiec graficzna i zaliczam straszne lagi jak wychodze w dzien i musi ladowac te wszystkie kolorowe tekstury !
Takie swobodne skojarzenie:
http://franekmistrz7.wrzuta.pl/audio/4GOShHE6mer/kultura
Ja ale fajne . Też muszę spróbować
Mały offtop ->
Jak to zobaczyłem, to zaraz mi się humor poprawił :)
Zobaczę jakieś gameplaye może jak mi się spodoba to też wyjdę tylko nie wiem czy mam odpowiedni sprzęt
zadanie tzn kupno ziemniakow zakonczylo sie pomyslnie
Dobrze, żeś po drodze nie wdrażał Postalowych aspołecznych zachowań.
Pierwszy quest to zdobycie okularow przeciwslonecznych.
Pewnie nie masz dziewczyny.... albo chłopaka... w sumie wszystko jedno :)