Wtyczki - Flash Player

Forum Komputery
Odpowiedz
01.06.2011 22:08
1
odpowiedz
Kosiorsky
22
Konsul

Wtyczki - Flash Player

Ludzie pomocy! Kupiłem mamie nowego laptopa na imieniny, zainstalowana 7demka, biorę się za konfigurację, instaluje avasta, codec pack, niezbędne programy oraz oczywiście Google Chrome. Przeglądarka automatycznie instaluje najnowszego flash playera - 10.181.14 < zalecane dla Chrome'a (Tak jest napisane na stronie Adobe) Niby wszystko ok, zrobiłem internet pod domowego TP-linka, odpalam YouTube i co >?? Komp się hibernuje, jest włączony ale ekran się wyłącza i nic nie mogę zrobić, tylko zresetować "powerem". Pomocy, co mogę zrobić, zainstalować starszego flasha?? Bo mi ten adobowy programik nie chce go skasować, chyba dlatego, że jest zaprzężony do Chrome'a. HELP FAGS :D!

01.06.2011 22:17
GiAnCiK
2
odpowiedz
GiAnCiK
57
RaAaaAaa!

Spróbuj wyłączyć przyspieszenie sprzętowe dla Flasha. Miałem podobną sytuację i to pomogło.

01.06.2011 22:20
3
odpowiedz
Kosiorsky
22
Konsul

Możesz wytłumaczyć jak to zrobić ?? Proszz!

01.06.2011 22:21
GiAnCiK
4
odpowiedz
GiAnCiK
57
RaAaaAaa!

Prawoklik na dowolnym odtwarzaczu flash ---> Ustawienia ---> Odznacz 'Włącz przyspieszenie sprzętowe'.

01.06.2011 22:37
5
odpowiedz
Kosiorsky
22
Konsul

Na razie wyłączyłem wtyczkę, zaktualizuję silverlighta na wersję 4, zobaczymy co później.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl