WLMM kolejny problem...

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
10.03.2012 11:15
Captain®™
1
odpowiedz
Captain®™
53
Konsul

WLMM kolejny problem...

Witajcie!
Już mam powoli dosyć... Po naprawie błędu przy zapisie filmiku[Serdeczne dzięki za pomoc dla użytkownika QrKo] mam kolejny problem. Filmik wszystko zapisałem. Wrzucałem na yt, ale co się później okazało, że filmik jest za długi[19 minut]. No więc pomyślałem, że podzielę go po prostu na 2 party. Wchodzę do WLMM, odpalam ten gotowy 19 minutowy filmik, dzielę go na dwie części. Biorę zapis filmiku i nawet nie dojdzie do 1%, wyskakuje error o oznaczeniu 0xC945002D...

10.03.2012 12:20
2
odpowiedz
QrKo
167
Yarr!

W jakim formacie masz zapisane pliki wejsciowe na których operujesz?

10.03.2012 12:27
Captain®™
3
odpowiedz
Captain®™
53
Konsul

wmv

10.03.2012 12:37
4
odpowiedz
QrKo
167
Yarr!

Hmm. Jedyne co znalazlem, to to, ze ten blad wyskakuje gdy pliki wejsciowe sa zabezpieczone, bo WLMM nie pozwala na ich edycje ani obrobke. Jest taka mozliwosc? Skad pochodza te pliki? Moze to jakies teledyski/filmy ktore wlasnorecznie zgrales z plyty (wydaje mi sie, ze wtedy media player zabezpiecza je automatycznie zeby dzialaly tylko na Twoim komputerze) albo zakupiles je w necie?

10.03.2012 12:51
Captain®™
5
odpowiedz
Captain®™
53
Konsul

Słuchaj, wyglądało to następująco:
1. Nagrałem filmik we Frapsie
2. Złączyłem go w WM
3. Zapisałem w HD w formacie wmv
4. Dowiedziałem, się że filmik jest za długi. Więc ten zapisany w HD jeszcze raz otworzyłem w WM i go edytowałem dzieląc na 2 części.
5. Chciałem zapisać i własnie wyskoczył ten błąd.

Nie jest to ani teledysk/film. Ani nic zgranego z płyty. Jest to nagrany Gameplay Frapsem.

10.03.2012 13:54
6
odpowiedz
QrKo
167
Yarr!

To zrob to samo ale bezposrednio na plikach z frapsa, byc moze ten wmv zostal w jakis sposob zapezpieczony podczas zapisywania.

10.03.2012 19:40
Captain®™
😒
7
odpowiedz
Captain®™
53
Konsul

To nie jest to za bardzo dobra wiadomość, bo przypadkowo usunąłem już nagrania z frapsa(ważyły 65 GB, nie chciałem dysku zapychać)... Nie ma na prawdę innego wyjścia? :/

10.03.2012 20:33
8
odpowiedz
QrKo
167
Yarr!

Sprobuj przerobic tego wmv na avi i na nim operowac. Cos takiego mi sie obilo jak czytalem o tym.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl