Windows 7 nie startuje po instalacji Catalystów
Witam
Zachciało mi się zreinstalować system. Oczywiście wszystko przed reinstalką chodziło idealnie, ale stwierdziłem, że raz na 2 lata nie zaszkodzi. No i na nowej instalacji systemu, po zainstalowaniu sterowników do mojego Radeona HD 6770, uruchamianie kończy się na widoku czystego pulpitu. Nie mam dostępu do ikon, paska narzędzi i system nie reaguje na żadne klawisze. Po uruchomieniu w trybie awaryjnym punktu przywrócenia systemu jest OK, tylko nie mam zainstalowanych sterów grafy.
Próbowałem już starszych sterowników, usuwania i reinstalacji Microsoft.NET Framework w różnych wersjach i nic nie pomaga. Nie ma znaczenia, czy instaluje grafikę na czysty system, czy najpierw ściągnę wszystkie dostępne aktualizacje z Windows Update.
Ktoś ma pomysł, co to może być i jak temu zaradzić ? System to 7 64bit Home premium.
Miałem to samo i ile ja się nagłowiłem co może być to moje ;)
Zapewne masz podłączony do karty inny monitor lub TV i Ci po instalacji rzuca automatycznie obraz na drugi sprzęt zamiast na defaultowy monitor. Włącz i przestaw sobie na monitor, z którego korzystasz. Ja się z tym namordowałem strasznie i już nie miałem pomysłu a tu moja piekniejsza połowa przerzucała kanały w TV i nagle na ekranie wskoczył obraz z kompa :) Mam nadzieję, że to to.
jaro1980 ---> daj mi proszę swój adres. Przyjadę, obmyję Ci stopy i ucałuję. W obie.
W życiu bym na to nie wpadł. Dzięki wielkie !