Wiedźmin 2 - pytanie o reset skilli i trolle

Forum Gry RPG
Odpowiedz
07.09.2014 01:46
claudespeed18
1
odpowiedz
claudespeed18
221
Call me Snake

Wiedźmin 2 - pytanie o reset skilli i trolle

Podobno jest pod koniec gry reset umiejętności ale czy przepadają wtedy użyte do niektórych mutageny?

Skill Spotęgowanie Magii(zwiększa moc znaków).. co właściwie oznacza ta moc? Są zwiększajace obrażenia ale moc? Niby level znaku? Sprawdziłem i chyba zwiększył zasięg Aard i Igni, czyli ten skill zwiększa poziom wszystkich znaków np z 1 na 2 a potem z 2 na 3?

Trolle - nie chcę ich zabijać a dodatkowo jest aczik na Steam ale spotkałem dzikiego który od razu atakuje, czy zabicie takiego nie wpłynie na aczik, tzn 'Friend of theTrolls'(by je oszczędzić) bo rozumiem, że taki dziki nie jest związany z zadaniem zadnym.

Jeszcze jedno. Level 35 można zdobyć bez farmienia? Przed koncem 3 aktu jakoś da radę? Trochę grinduję potworki ale póki co te z 1 aktu już w 2 nic nie dają :)

07.09.2014 05:00
claudespeed18
2
odpowiedz
claudespeed18
221
Call me Snake

btw ktoś też uważa, że zasięg LOD jest tragiczny w tej grze, trawa w 2 akcie to porażka ale poprawiłem to nieco modaed, gorsze jest jednak to co widać w jaskiniach czy na przykładzie innych małych obiektów w odległości większej niż 5-10m :/

07.09.2014 08:03
kluha666
3
odpowiedz
kluha666
184
Catch the Rainbow

Moc znaków ogólnie potęguje magię. Tutaj masz odpowiedź:
http://www.forum.gamewalk.pl/viewtopic.php?t=7635

Tutaj odpowiedź dotycząca osiągnięcia:
http://www.gamefaqs.com/boards/997903-the-witcher-2-assassins-of-kings/63190231

Wyższego poziomu bez grindu niestety nie zdobędziesz.

Niestety zasięg jest kiepski. Pojawiająca się trawa trochę psuje wrażenie.

07.09.2014 08:50
Bezi2598
4
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Co do trolla, to pamiętam, że jak grałem to zabiłem jednego lub więcej, ale dostałem osiągnięcie. Chyba chodzi o to żeby w questach je oszczędzać jeżeli jest taka możliwość.

08.09.2014 00:18
claudespeed18
5
odpowiedz
claudespeed18
221
Call me Snake

łup

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl