Wiedzmin 2 patch - blad tworzenia pliku tymczasowego

Forum Gry RPG
Odpowiedz
27.05.2011 20:19
😐
1
odpowiedz
zanonimizowany4090
97
Legend

Wiedzmin 2 patch - blad tworzenia pliku tymczasowego

Pre razy sciagalem patcha i ciagle ten sam komunikat przy probie odpalenia "blad tworzenia pliku tymczasowego". Gre nie mam na C, ale i na partycji z gra i na C mam ponad 50 GB wolnego miejsca.

Kto wie dlaczego - i jak temu zaradzic? :/

27.05.2011 20:29
😈
2
odpowiedz
zanonimizowany793004
1
Centurion

Dobrze ci Tak Zginiesz marnie.

27.05.2011 20:44
Kyahn
3
odpowiedz
Kyahn
284
Rossonero

smuggler ----> a nie wisi Ci jakieś ściąganie dlc?
Ja miałem tak na kompie ojca, najpierw używając launchera, chciałem zainstalować dlc trolla, wysypało się to i nijak nie mogłem tego przerwać. Olałem temat.
Dzisiaj jak instalowałem mu patcha to wywalał, że nie rozpoznaje wersji gry.
Musiałem od nowa instalować całą grę, wtedy poszło bez problemu.

27.05.2011 20:50
4
odpowiedz
zanonimizowany4090
97
Legend

Klusek - ojej, pierwszy raz widze zero, ktore mowi. A umiesz sluzyc i aportowac?

[3] Dokladnie tak jest, cos sie poyeballo przy sciaganiu dlc. I reinstalka mnie czeka. Nic to, byle skopiwac sejwy, reszta to maly pikus. Thx. A ze czekam z graniem na nowy procek i 2 GB Ram (bo wk... mnie jak na moim kompie Wiesiek chodzil) to i pospiechu nie ma. :)

04.06.2011 10:03
Mastyl
5
odpowiedz
Mastyl
161
Za godzinę pod Jubilatem

Mi nie ściaga zadnego DLC, mam edycję PREMIUM - i mam ten sam błąd. Ktoś orientuje się, gdzie tkwi przyczyna tego "błędu tworzenia pliku tymczasowego", który wyskakuje zaraz po uruchomieniu aktualizacji, nieważne czy ręcznie czy z autoptchera?

04.06.2011 10:05
6
odpowiedz
zanonimizowany649929
35
Legend

O save'y się nie martw. Ja przy wywalaniu gry (musiałem zrobić reinstall, bo też miałem problem z patchem, ale inny) zaznaczyłem, że chcę wywalić zapisy, a i tak mi ich nie wywaliło. :)

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl