Wiedzmin 2 patch - blad tworzenia pliku tymczasowego
Pre razy sciagalem patcha i ciagle ten sam komunikat przy probie odpalenia "blad tworzenia pliku tymczasowego". Gre nie mam na C, ale i na partycji z gra i na C mam ponad 50 GB wolnego miejsca.
Kto wie dlaczego - i jak temu zaradzic? :/
Dobrze ci Tak Zginiesz marnie.
smuggler ----> a nie wisi Ci jakieś ściąganie dlc?
Ja miałem tak na kompie ojca, najpierw używając launchera, chciałem zainstalować dlc trolla, wysypało się to i nijak nie mogłem tego przerwać. Olałem temat.
Dzisiaj jak instalowałem mu patcha to wywalał, że nie rozpoznaje wersji gry.
Musiałem od nowa instalować całą grę, wtedy poszło bez problemu.
Klusek - ojej, pierwszy raz widze zero, ktore mowi. A umiesz sluzyc i aportowac?
[3] Dokladnie tak jest, cos sie poyeballo przy sciaganiu dlc. I reinstalka mnie czeka. Nic to, byle skopiwac sejwy, reszta to maly pikus. Thx. A ze czekam z graniem na nowy procek i 2 GB Ram (bo wk... mnie jak na moim kompie Wiesiek chodzil) to i pospiechu nie ma. :)
Mi nie ściaga zadnego DLC, mam edycję PREMIUM - i mam ten sam błąd. Ktoś orientuje się, gdzie tkwi przyczyna tego "błędu tworzenia pliku tymczasowego", który wyskakuje zaraz po uruchomieniu aktualizacji, nieważne czy ręcznie czy z autoptchera?
O save'y się nie martw. Ja przy wywalaniu gry (musiałem zrobić reinstall, bo też miałem problem z patchem, ale inny) zaznaczyłem, że chcę wywalić zapisy, a i tak mi ich nie wywaliło. :)