Warto kupic xboxa 360?

Forum Xbox
Odpowiedz
17.11.2013 21:44
PATORIKKU
1
odpowiedz
PATORIKKU
145
jak trwoga to do Boga

Warto kupic xboxa 360?

Wyszedl juz, badz nie nowy xbox (nie jestem na biezaco) i tu pojawiaja sie moje pytania:
czy warto kupic 360?
czy funkcjonuje to, ze co jakis czas masz do sciagniecia gre za darmo?
i najwazniejsze, czy gry beda dalej wychodzic na 360 i jak dlugo, bo jak za rok ogranicza sie do nowego to lipa..?

17.11.2013 21:47
snopek9
2
odpowiedz
snopek9
214
Pogrubiony stopień

Moim zdaniem jezeli nie zalezy Ci na grafice to bierz, do ogrania jest wiele tytulow ktore nie wyszly na pc.
Na pewno jakis czas gry beda wychodzily rownolegle i tutaj i tu, pewnie wlasnie z rok...ale do ogrania masz mase pozycji z ubieglych lat.

17.11.2013 21:50
3
odpowiedz
Miś19
43
Generał

Moim zdaniem warto.
GTA V + dziesiątki wspaniałych gier + "ekskluziwy"
Wiadomo że X360 będzie wspierany (update systemu, Xbox Live , nowe gry) do około 2016 roku ...
Z tymi grami co miesiąc (Games With Gold) jest bardzo biednie...
NA PS+ były dziesiątki nowych gier (pokroju BF3, AC3,itp. itd.) za to w GwG są same dziadowe gry , Xbox Arcade, o których nigdy nie słyszałem (oraz mają niską ocenę); do tej pory znośne były tylko AC2, Dead Rising 2 i Halo 3 ...

17.11.2013 22:26
adam11$13
4
odpowiedz
adam11$13
136
EDGElord

Nie polecam. Mając Xboxa odpalam go na prawdę od święta aby pograć w GTA. Jeżeli chodzi o exy to wątpię ,aby wyszło jeszcze cokolwiek ciekawego prócz kinectowych popierdółek. Jeżeli lubisz grać w multi Xbox jest złym wyborem ze względu na to ,ze multi jest płatne (dostajesz jeszcze 2 gry co miesiąc ,ale we większości przypadków są to gry 5-letnie ,w które już chyba każdy grał). Plusem jest z pewnością słynny xboxowy pad. Jest bardzo wygodny.

Jeszcze wracając do ekskluziwów. Myślę ,że to sprawa czysto subiektywna ,ale np. dla mnie jedynym ciekawym xboxowym exem jest Forza...

17.11.2013 22:32
żelazna_pięść
5
odpowiedz
żelazna_pięść
113
Hala Madrid!

Wydaje mi się, że warto kupić Xboxa 360 choćby dla ogrania Gears of War, Halo, czy Forzy. Od siebie mogę ci też polecić PS3, gdzie znajdziesz takie gry, jak: Uncharted, God of War, czy The Last of Us.

18.11.2013 07:35
6
odpowiedz
zanonimizowany626335
17
Generał

Fable, Gears of War, Halo, Forza Motorsport, Project Gotham Racing i jeszcze coś by się znalazło. Jeśli bardzo na tych grach ci zależy to kupuj X360. Jeśli nie to kupuj PS3!!!

czy funkcjonuje to, ze co jakis czas masz do sciagniecia gre za darmo? Pod warunkiem, że masz wykupiony abonament, ale krucho jest z grami (mało, stare i słabe). Sto razy lepsze jest PSN (co miesiąc 3 gry hity) na PS3.

czy gry beda dalej wychodzic na 360 i jak dlugo Niby powinny ale na pewno o wiele krócej niż na PS3. Porównaj sobie jak to było z XBOX i PS2.

19.11.2013 20:15
7
odpowiedz
zanonimizowany956462
1
Junior

Jak jeszcze nie kupiłeś, a nadal chcesz kupić to akurat sprzedaje xboxa 360 z 19 grami za ok. 700 zł, więc będziesz miał w co grać. Masz link do aukcji jak jesteś zainteresowany tablica.pl/ofert a/xbox-3 60-19-gier-tanio-ID4b ES9.html
Aha i jeszcze odpowiedzi na Twoje pytania:
Czy warto kupić? Zależy tylko od Ciebie, ale myślę warto, bo właściwie przez pierwsze miesiące na next geny może być mało gier, mogą być z nimi problemy (patrz awaryjność pierwszych modeli x'a :D), a kupując xboxa 360 masz pewny i sprawdzony sprzęt, z którym i tak będziesz się dobrze bawił.
Drugie pytanie: Pewnie chodziło Ci usługę Games with Gold. Będzie trwała do 31 grudnia 2013 roku.
Trzecie pytanie: Microsoft obiecuje, że będą wychodzić do bodajże 2015 roku, więc raczej nie ma co się martwić. Chcesz to pisz na tablicy pw.

19.11.2013 20:17
cswthomas93pl
8
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Krótko - warto.

26.11.2013 19:52
9
odpowiedz
barnej7
165
Senator

Warto dla samego Halo - najlepszy FPS moim zdaniem + GTA 5. Jeśli lubisz symulatory samochodowe to Forza bezkonkurencyjna i jeszcze oprócz tego dochodzą do tego całkiem fajne RDR, Fight Night, UFC, Gearsy, Tekken, Soul Caluibr Fable a oprócz tego sporo mniej popularnynych takich jak Banjo Kazooie, PGR i oczywiście Fifa na PC to nie to samo co na konsoli. Kinect też fajna sprawa.
Używanego Xboxa czy tam PS3 kpuisz dziś za grosze

Forum Forum Xbox
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl