Warface - problem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
21.10.2013 22:43
XneoX
📄
1
odpowiedz
XneoX
41
BUK GIERECZKI

Warface - problem

Witam. Jako że dziś jest europejska premiera Warface'a, postanowiłem pobrać i sprawdzić. Ale problem mam już od samego początku. Zarejestrować się jak jakoś rozkminiłem, bo na początku był niby error ale z ciekawości sprawdziłem skrzynkę mailową i była wiadomość z GFace'a. Typowe podziękowania za założenie konta etc. i link do jego aktywacji. Po kliknięciu w ten link przenosi mnie na stronę GFace'a, ale zamiast jakiejś wiadomości, że konto aktywowane czy coś w ten deseń na środku ekranu jest zielone kółko które kręci się bez końca (coś podobne do tego z Windows 7 gdy komp "myśli" dłuższą chwilę) i na tym zabawa z Warface się dla mnie zakończyła. Miał już ktoś podobny problem i go rozwiązał? Jeśli tak proszę o pomoc.

22.10.2013 20:14
piotr432
2
odpowiedz
piotr432
86
Warrior

serwer przeciążone są zapewne tak mi się wydaję

23.10.2013 16:21
piotr432
3
odpowiedz
piotr432
86
Warrior

Co do kółeczka rozwiązaniem jest zmiana języka
Firefox - Narzędzia > Opcje > Wybierz preferowany język > Angielski (Stany Zjednoczone) dajemy UP (na samą górę)

Mój problem jest z PLUGERR_CANNOT_GET_GAME_CONFIG . Wiem , że jest jego rozwiązanie ale mój ang. jest doś słaby a translator aż tak dobrze nie tłumaczy był bym wdzięczny . Jak by mi ktoś pomógł . Link -> https://crytek.kayako.com/Knowledgebase/Article/View/156/0/what-do-i-do-if-i-encounter-plugerr_cannot_get_game_config rozwiązanie dla XP

23.10.2013 16:59
4
odpowiedz
Thun
180
Senator

piotr432 -> Tam nie ma żadnego "rozwiązania", jedyne co napisali to:

Sprawdzenie czy masz aktualną wersję "plugina" GFACE (v 38) i zainstalowane wszystkie aktualizacje do systemu.

Jeśli używasz Win7 upewnij się że masz zainstalowany Service Pack 1 i dodatkowo zainstalowany fix z punktu 4.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl