War Thunder vs World of Warplanes
Gram w tego pierwszego od kilku miesięcy z większymi i mniejszymi przerwami. Prócz japońców, w każdej nacji mam już prawie 8 lvl, także zdążyłem poznać ten tytuł dość dobrze i wciąż mam ochotę na dalsze zdobywanie i odblokowywanie nowych maszyn :)
Uważam, że to skandal, że tak miodna i dopracowana gra z tyloma możliwościami jest w niemal 100% za darmo! Kasa praktycznie w niczym nie pomaga tym, którzy ją wydają. Pewnie gdy wejdą jeszcze tryby czołgowe i floty, to będzie dopiero miazga. Jedyne wady to może brak trybu, który łączyłby cechy trybów zręcznościowego i historycznego oraz że odrzutowce są tak cholernie daleko do odblokowania :(
Gra jest tak świetna, że trudno mi sobie wyobrazić coś lepszego, no ale jak to się mówi: a nóż widelec, więc może ten cały klon WoWp jest coś wart? Czy lepiej w ogóle nie zaprzątać sobie nim głowy? Jak myślicie? Porównywał już je ktoś?
Czy lepiej w ogóle nie zaprzątać sobie nim głowy?
+1 (jeśli grałeś najpierw w WT ,to nie masz czego szukać w WoWP.)
Uważam, że to skandal, że tak miodna i dopracowana gra z tyloma możliwościami jest w niemal 100% za darmo!
Podobno na mikropłatnościach wydawcy/twórcy zarabiają więcej niż mieliby wydać "płatną" wersję .
Grałem w obie i WoWP nie ma najmniejszego startu do WT. WT to prawdziwy symulator, natomiast WoWP jest tak uproszczony i arcadowy, że to aż boli.