Wakacyjny dołek z grami
Witam i odrazu pzadaję pytanie jaką grę polecacie mi na wakacje żeby była fajna , w miarę długa i posiadająca dobrą fabułę . Zastanawiałem się nad zakupem darksiders ale nie wiem czy to dobry wybór .
Wyjdź na dwór, poimprezuj w rówieśnikami, pośmieszkuj z dziewczynami a nie tracisz swoje najlepsze lata w życiu przed kompem.
Ludzie nie macie co lepszego robić w wakacje ? Idź lepiej zarób pare złotych , pokop piłke z kumplami czy piwo wypij pod klatką , a nie marnować czas przed kompem.
Forum o grach:)
Są gusta i guściki. Określ może jakie gatunki Cię interesują i ten wredny Joshi coś tam od siebie zaproponuje;)
2, 3- jego życie jego sprawa. Nie pytał Was co myślicie o graniu w wakacje. Poza tym to że ktoś chce sobie pograć nie znaczy że całe wakacje spędzi przed monitorem.
Darksiders moim zdaniem byl swietna gra i z reka na sercu moge ja polecic.
Ostatnio fabularnie wciagnelo mnie Infamous + Infamous 2 oraz Wiedzmin 2.
Final Fantasy 7 , 8 albo 13 ( 13-stka jest długa , ale jak robisz misje poboczne około 120 godz. )
Wiedźmin 1 lub 2 ( Wszystko fajne i wogóle , a przy okazji będziesz patriotom : ) )
Dragon Age 1 lub 2 ( Super fabuła , rozgrywka , tylko grafika ciulowa , ale polecam : ) )
PS. InFamous nie jest długa
[2], [3] - co się wpier****cie, że tak zapytam? Podał kwestie i czeka na odpowiedź. Nie macie nic lepszego do roboty, tylko trollowanie przed kompem? Na dwór i do kolegów, a jak nie chcecie pomóc to się nie odzywajcie.
Ja ci od siebie polecam Alpha Protocol.. i nic do dodania :) oo jeszcze niedoceniana trochę gra Singularity.
Idź na dwór, rower itd.
Sorry za offtop.
Heroes I-V
Seria GTA
Simsy
Simcity
Mafia I i II
Killzone
Cała seria Heroes zajmie Ci miesiąc, musiał być grać 24h/7
Rise of Legends
Zdecydowanie DiRT 2, DiRT 3, NFS: Shift 2, bo Fify nie ma sensu (zaraz będzie dwunastka). Jest jeszcze Spore, i Mirror's Edge. I jeśli będziesz brał jakiegoś DiRTa, to koniecznie po polsku, bo gra się zupełnie inaczej.
I jeśli będziesz brał jakiegoś DiRTa, to koniecznie po polsku, bo gra się zupełnie inaczej.
Jak gadają po angielsku to nie wiesz w którą stronę jechać?