umierający Onkyo TX-8211 (JM Lab Chorus 710)

Forum Technologiczne
Odpowiedz
22.06.2015 21:37
tygrysek
1
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

umierający Onkyo TX-8211 (JM Lab Chorus 710)

Witam
Mój piętnastoletni amplituner chyba chce pożegnać się z tym światem. Niedawno osłabł znacząco jeden kanał, i po oddaniu do serwisu i wymianie wszystkich elektrolitów wszystko wróciło do normy ... ale na kilka tygodni i znowu osłabł jeden kanał. Tak sobie myślę, że może trzeba wymienić amplituner i tutaj liczę na waszą pomoc, czym powinienem się zainteresować. Musi być radio, bo to moje jedyne medium ze światem zewnętrznym mnie łączące oraz przedwzmacniacz, bo nie wyobrażam sobie życia bez czarnych krążków. Głośniki które mam podłączone do wzmacniacza to JM Lab Chorus 710 o mocy 80 WAT. Chłodno grające i idealnie nadające się do słuchania rocka i cięższych brzmień. Dodam, że nie zależy mi na nowym sprzęcie.

22.06.2015 22:05
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Tigre --> Kilka lat temu skladalem sprzet, i wiekszosc nowych/nowszych wzmakow, a szczegolnie ampli, zwyczajnie nie ma przedwzacniacza, wiec zdecydowalem sie na osobny przedwzmacniacz. Tak tylko pod rozwage, zewnetrzne przedwzmacniacze mozna dostac w miare tanio, a wtedy dowolny glowny wzmak da rade, nie ograniczasz sobie wyboru.

23.06.2015 08:54
tygrysek
3
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

a o nowy standardzie radiowym masz jakąś wyrobioną opinię?

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl