Trylogia
Jaka dla was jest najlepsza część Call of Duty ?
Bo dla mnie Call of Duty Black Ops 2 a najlepsza akcja to końcowe zabicie celu :D ?
A dla was? :D
CoD4 to moja ulubiona część tej zacnej serii, wiesz? Szczególnie bardzo podoba mi się modyfikacja ProModLive do rozgrywki wieloosobowej. Pozdrawiam!
spoiler start
ale Black Ops II oryginał, nie?
spoiler stop
Call Of Duty Classic
PS Kup Oryginał
CoD MW2 ... to nie była zbyt rewelacyjna :D ...ale jak kto woli :D ;)
A piszcie jakie były dla was najlepsze akccje :D
Wypiszcie pierwsze skojarzenia na hasło Trylogia:
Władca Pierścieni by Tolkien
Te pierwsze kiedys, nie pamietam juz nazw, szczegolnie te nawiazujace do Kompanii Braci. To co jest teraz to zaprzeczenie dobrej zabawy. Black Ops byla pierwsza czescia, ktora kupilem i nie mialem juz ochoty skonczyc. Wiecej nie kupie juz zadnej. Glownie chodzi mi o totalny brak wyboru w single, o multi nie wspomne - pogralem troche i brak jakiejkolwiek koncepcji wymuszajacej wspolprace kladzie te gre w moich oczach. Wiem, ze niekotrzy lubia takie radosne zabijanie, ale byly gry, ktore przypadkowych graczy zmuszaly do dzialania razem i chodzi mi o ten gatunek FPS. Dzis, ani seria BF, ani CoD nie maja nawet ulamka tej grywalnosci jaka kiedys mial Return to Castle Wolfenstein w sieci. Ani realizmu jak America's Army z poczatkowych lat istnienia.
CoD MW2 ... to nie była zbyt rewelacyjna :D ...ale jak kto woli :D ;)
No wiesz Black Ops II to jest chyba największa kaszanka w historii serii (w MW3 przynajmniej singiel był w miarę). Zresztą podobają mi się wszystkie CoD'y od części czwartej aż do trzeciego Modern Warfare. W części 1-3 grałem, ale tylko chwilę u znajomych, więc nie chce ich oceniać.
Cała kampania w MW2 była bardzo efektowna i jakbym chciał wypisywać najlepsze momenty to zrobiłbym plan wydarzeń z gry. :)
Są gusta i guściki. Tobie najbardziej podoba się BOII mi MW2.
spoiler start
Kup Oryginał
spoiler stop
Wypiszcie pierwsze skojarzenia na hasło Trylogia:
Władca Pierścieni by Tolkien
Powrót do przyszłości