TOP 3 TVGRY

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.10.2014 22:07
raziel88ck
😊
1
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!

TOP 3 TVGRY

Hej. Które osoby z TVGRY najbardziej przypadły wam do gustu? Moje TOP 3 prezentuje się następująco:

1. Von Zay
2. Lordaeron
3. Hed

Naprawdę wymiatali/wymiatają.

26.10.2014 22:09
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Jeszcze koniu. Zaraz wszyscy z sentymentu będą wymieniać Lorda i Von Zaya, ale obecna trójka czyli Del, Hed i Kacper też odwalają kawał dobrej roboty. Na tyle dobrze wykonują swoją pracę, że nawet nie żałuję, że ekipa się po latach zmieniła.

26.10.2014 22:20
3
odpowiedz
zanonimizowany933346
22
Generał

Nigdy nie rozumiałem zachwyty nad Hedem. Przecież ten Pan reprezentuje w swoich filmikach ten sam poziom co te wszystkie jutubowe gimbusy razem z hejtowanym tu ponad wszystko Rojem! Jakoś nie trawie tego Pana.
Do Kacpra i Della nic nie mam i lubię ich materiały.
Do tego jest taki facet który czasem coś nagrywa i tylko mówi, nie ma jego twarzy. On też robi spoko materiały.
I jak w filmikach występują osoby z redakcji to wszyscy są okej oprócz tego co jest łysy i lansuje się koszulką burzuma! Przypomniało mi się, że chodzi o UV :P Reszta jest okej.

Podsumowując:
Wszyscy.. UV ......... długo, długo nic .......... jutubowe gimbusy ........... Hed.

26.10.2014 22:21
4
odpowiedz
mckk
28
Senator

Kiedyś lubiałem Gonciarza a teraz nikogo.

26.10.2014 22:23
BloodPrince
5
odpowiedz
BloodPrince
187
Senator

1. Co tu dużo mówić, Wonziu z Doomem Starców po prostu wymiatał
2. Lord i Koniu za humorystyczne Przed Seansem
3. Hed, ale tylko wtedy gdy nie próbuje usilnie być śmieszny...

26.10.2014 22:32
👍
6
odpowiedz
CHEKI.
27
Centurion

Ja najbardziej lubię materiały Arasha.

26.10.2014 22:34
👍
7
odpowiedz
zanonimizowany970791
47
Generał

1. Hed
2. Hed
3. Hed

Pozdrawiam. ;)

26.10.2014 22:49
marcin00
8
odpowiedz
marcin00
109
Forumowy Wilk

1. Gonciarz - kiedyś, gdy nie miałem konta na golu, a nawet nie wiedziałem, że jest takie forum istniało dla mnie tylko tvgry i od zawsze gdy ktoś mnie zapyta o GOLa pierwszy na myśl przychodzi mi Krzysiek
2. Dell
3. Hed/Arash; Arash/Hed

Von Zay'a i Konia może kiedyś oglądałem, ale gości totalnie nie kojarzę - może ktoś mi podać link to jakiś materiałów z ich udziałem?

26.10.2014 23:00
kapciu
9
odpowiedz
kapciu
199
kapciem

Zawsze uważałem Heda za gracza starej daty. Stretega-rgpegowca - jak wielu z dawnych lat.
A tu okazuje się, że prędzej UVI zasługuje na to miano. Szczególnie za materiały dotyczące Kings Bounty i ostatnio Grimrock.
Obu jednak bardzo cenie i nie wyobrażam sobie tvgry bez nich.
Młodsi redaktorzy to już nie moje klimaty

Szkoda tylko, że rojo nie zdecydował sie na dalszą współpracę z golem - byłbym niezwykle ciekaw jego recenzji bo na prywatnym kanale raczej takowych nie popełnia.
Działalność Von Zay'a śledziłem jeszcze do niedawna. Niestety jego nowe wcielenie felietonisty nie bardzo mi podeszło.

26.10.2014 23:10
BloodPrince
👍
10
odpowiedz
BloodPrince
187
Senator
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl