TNT (kurierzy), zawiodłem sie i na nich.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
29.05.2013 08:09
pablo397
👎
1
odpowiedz
pablo397
138
sport addicted

TNT (kurierzy), zawiodłem sie i na nich.

czas poszukać nowego kuriera.

do tej pory chwalilem TNt za profesjonalność, rzetelność, uczciwe ceny. i sie przejechalem

wysylalem ostatnio paczkę, prawie 30kg. jako, ze moj obowiazujacy cennik wygasl, pojechalem do siedziby zalatwic nowy i przy okazji wyslac paczkę. przyjechalem, zalatwilem nowy cennik - handlowiec prosil, zeby aktywowac go jeszcze tego samego dnia od razu jak przyjdzie na maila. paczke zwazylem i zmierzylem z obsluga (27kg), wyslalem, po sprawie.

czekam na cennik - dupa, nie przychodzi. przyszedl na nastepny dzien, aktywowalem od razu - dupa, obowiazuje od obecnego dnia - czyli wuj strzelil 30% rabat. szybko sprawdzilem ceny oficjalne na stronce - jak nic, zamiast 30 zeta bedzie 50 zeta do zaplacenia. trudno.

to bylo w czwartek. dzisiaj przychodzi faktura - prawie 100 zeta. no myslalem ze szlag mnie trafi. cennik oczywiscie standardowy, bez zadnych rabatow (o czym zapewnial mnie handlowiec w salonie...) patrze czemu cena taka wysoka - waga paczki na fakturze: 37,75 kg. 10 kg wiecej! przeciez to jakies zarty są. mam pokwitowanie przy sobie z wagą, którą przy mnie obsluga sprawdzala i wpisywala a na fakturze ktos sobie 10kg dopisal i 100% wiecej ceny...

jade robić dziką awanturę i rzucać mięsem na lewo i prawo, bo bardzo nie lubię jak mnie ktos robi w wuja w taki sposob...

29.05.2013 08:11
😁
2
odpowiedz
Pankracy Czartoryski
0
Pretorianin

Może jakiś bonus o wadze 7 kg dorzucili stałemu klientowi?

29.05.2013 08:29
hipppciu
👍
3
odpowiedz
hipppciu
63
For Teh Lulz

TIL TNT to też kurier, a nie tylko telewizja czy trotyl.

29.05.2013 08:35
Danley
😁
4
odpowiedz
Danley
154
slow but dangerous

Ciesz się, że nie wpisali Ci 100kg tak jak mi ostatnio przy realnej wadze paczki około 25kg. Wystarczy złożyć reklamację :P

29.05.2013 09:01
5
odpowiedz
zanonimizowany242865
73
Pretorianin

Tak a propos.
Zdarzyło się wam, że kurier zostawiał paczkę u sąsiadów czy dozorcy? Bo ja się spotkałem z przypadkiem, że czekam na paczkę i dostaję smsa "paczka u ochroniarza, pzdr kurier". Już nie chodzi nawet o to, że jak coś cennego to nie do końca warto ufać sąsiadom, ale jak ktoś bierze pieniądze za dostarczenie do rąk własnych to chyba powinien dostarczyć do rąk własnych.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl