TESO.. aż tyle DLC?

Forum Gry MMO
Odpowiedz
29.03.2018 15:27
Eluveitien
😱
1
odpowiedz
Eluveitien
95
Konsul

TESO.. aż tyle DLC?

Już od jakiegoś czasu szukam dobrze zrobionego i ładnego MMORPG, w którym występuje tak zwana "święta trójca" - healer, tank, dps - z otwartym światem i instancjonowanymi dungeonami. Dużo tytułów już ograłam i nie chce po raz kolejny do nich wracać.
Przypomniało mi się, że kiedyś kupiłam TESO ale nie miałam jak w nie pograć, bo komputer nie domagał. Teraz sprzęt już nie jest problemem ale zastanawia mnie, czy opłaca się grać w TESO mając tylko podstawkę? Wchodząc w zakładkę z update'ami ciężko nie zauważyć ogromnej ilość płatnych dlc i.. dodatków? Trochę jak seria The Sims i te ich akcesoria, pakiety rozgrywki i dodatki o.O
Czy te dlc trzeba wszystkie kupować? Rozumiem, że to nie jest 'must have' ale czy gra nie jest jakaś wybrakowana bez nich? Żeby kupić je wszystkie + Morrowind (i jeszcze ten nowy Summerset) musiałabym wydać fortunę. Opcjonalna subskrypcja wydaje się być dobrym rozwiązaniem ale na dłuższą metę nie wyszłoby taniej po prostu je kupić i zapomnieć o subie? Jak to wygląda z punktu widzenia osoby, która w to gra od jakiegoś czasu i bawi się na endgame?

29.03.2018 15:28
Drackula
2
odpowiedz
Drackula
243
Bloody Rider

Kup nadchodzace rozszerzenie, oplac abonament i masz dostep do calego kontentu.

29.03.2018 15:34
hopkins
3
odpowiedz
hopkins
231
Zaczarowany

A za korony z abonamentu możesz sobie kupić doc.

29.03.2018 15:50
Dede0601
4
odpowiedz
Dede0601
55
Generał

Mnie ta polityka bardzo denerwuje. Ja też gram tylko na podstawce i nie wydaje mi się, z tego co patrzyłem, by te dodatki dodawały jakoś dużo (głównie są to nowe krainy, których w ESO i tak jest bez liku), ale zawsze jakoś się odbijam od tej gry. Jak dla mnie za mało tam interakcji z drugim graczem, co powinno być podstawą w MMO. Ale teraz chyba spróbuję zacząć od nowa i może mnie wciągnie, kto wie.

29.03.2018 20:05
Szyszkłak
5
odpowiedz
Szyszkłak
221
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Jako że niedawno odpaliłem po raz 3 ESO, gdyż wcześniej również komputer nie domagał mogę powiedzieć, że zdecydowanie WARTO dokupić abonament. Oczywiście grać się da bez, tyle że mając abonament aktywny jest to zdecydowanie przyjemniejsze.

Forum Forum Gry MMO
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl