Witam. Moje prośba może wydawać się głupia lub typu <wujek google nie boli> ale potrzebuje telefon w abonamencie do ok. 700 zł <abonament 139 zł> w Play. Ma to być komórka biznesowa. Interesują mnie głównie Email odczytywanie dokumentów oraz najważniejsze że gdy podłącze komórke do PC by synchronizowały się kontakty dokumenty i najważniejsze notatki tak bym mógł sobie poukładać w firmie ; P. Marka raczej nie ma znaczenia. Z góry dzięki.
BlackBerry Bold 9780 w taryfie All Inclusive Blackberry.
http://www.play.pl/pl/telefony/Telefony/index.html
Dzięki Dzięki a jakaś inna marka bądź też nie z QWERTY. Bo ogólnie nie wiem czy na tej klawiaturze dobrze i sprawnie się pisze.
Ta klawiatura Blackberry jest bardzo wygodna i świetnie się pisze, ale wyświetlacz jest tak mały, że uważam że nie warto.
Moze tablet ZTE light ?
Moje prośba może wydawać się głupia lub typu <wujek google nie boli> ale potrzebuje telefon w abonamencie do ok. 700 zł <abonament 139 zł> w Play.
@up.
[2]
Pytanie czy w ogóle jest na stanie ?
Mr. JaQb--->No ale ten ZTE to w jakims stopniu jeszcze telefon.
Jeśli mają, to bierz Samsunga Galaxy Ace. Jestem tym telefonikiem zachwycony, a drogi nie jest.
A który producent oferuje synchronizacje notatek lub przypomnień z PC suitem bo o ile pamiętam Nokia OVi ma tylko kontakty...