Szukam darmowych gier wyścigowych.

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
09.06.2013 22:08
1
odpowiedz
zanonimizowany860063
16
Chorąży

Szukam darmowych gier wyścigowych.

Witam.

Szukam jakiś dobrych darmowych gier wyścigowych lub jakieś rajdy samochodowe o małych wymaganiach sprzętowych.

09.06.2013 22:12
2
odpowiedz
gnoll
161
Legend

Need for Speed World, choć to raczej Pay 2 Win. Jak zresztą każde "Free" 2 Play od EA. Aczkolwiek jak masz dużo samozaparcia, to coś tam osiągnąć możesz...

Ewentualnie jeszcze RaceRoom Experience, ale też opiera się na mikrotransakcjach.

http://store.steampowered.com/app/211500/

09.06.2013 22:13
moszeusz
3
odpowiedz
moszeusz
86
Who fkin cares?

Trackmania.

09.06.2013 23:27
krzysiekx00
4
odpowiedz
krzysiekx00
71
Generał

Need for Speed World, choć to raczej Pay 2 Win. Jak zresztą każde "Free" 2 Play od EA. Aczkolwiek jak masz dużo samozaparcia, to coś tam osiągnąć możesz...

Ja tam grałem w NFS World i osiągnąłem dość sporo. Gra nie jest taka znowu ciężka i nie trzeba wywalać w nią kasy. Chyba, że chcesz mieć jakieś tam specjalne auto z jakimiś specjalnymi ulepszeniami. Teraz w każdej grze za "Free" są takie "mikropłatności". World wymagań szczególnie wygórowanych też nie ma.

09.06.2013 23:32
5
odpowiedz
zanonimizowany841670
14
Centurion

Formuła 1. Wpisz sb w google f1 official game czy coś takiego. Fajna gierka, sam kiedyś w nią grałem. To taki RPG w świecie F1. Budujesz swój team, odblokowujesz silniki itd. itp. Powinno śmigać na gorszym kompie.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl