Szukam darmowych gier wyścigowych.
Witam.
Szukam jakiś dobrych darmowych gier wyścigowych lub jakieś rajdy samochodowe o małych wymaganiach sprzętowych.
Need for Speed World, choć to raczej Pay 2 Win. Jak zresztą każde "Free" 2 Play od EA. Aczkolwiek jak masz dużo samozaparcia, to coś tam osiągnąć możesz...
Ewentualnie jeszcze RaceRoom Experience, ale też opiera się na mikrotransakcjach.
http://store.steampowered.com/app/211500/
Need for Speed World, choć to raczej Pay 2 Win. Jak zresztą każde "Free" 2 Play od EA. Aczkolwiek jak masz dużo samozaparcia, to coś tam osiągnąć możesz...
Ja tam grałem w NFS World i osiągnąłem dość sporo. Gra nie jest taka znowu ciężka i nie trzeba wywalać w nią kasy. Chyba, że chcesz mieć jakieś tam specjalne auto z jakimiś specjalnymi ulepszeniami. Teraz w każdej grze za "Free" są takie "mikropłatności". World wymagań szczególnie wygórowanych też nie ma.
Formuła 1. Wpisz sb w google f1 official game czy coś takiego. Fajna gierka, sam kiedyś w nią grałem. To taki RPG w świecie F1. Budujesz swój team, odblokowujesz silniki itd. itp. Powinno śmigać na gorszym kompie.