Symulator Hunter'a?

Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz
06.05.2011 17:25
1
odpowiedz
zanonimizowany724662
20
Pretorianin

Symulator Hunter'a?

Cześć, macie może jakieś symulatory lub coś w stylu że mogę chodzić po lesie, polować z wiatrówki czy z łuku, zdzierać skóry zwierzętom, a potem je sprzedawać? Prosiłbym żeby gra nie miała jakiś wygórowanych wymagań i żebym miał w niej dużo swobody.
Z góry dzięki :))

06.05.2011 17:28
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World
06.05.2011 17:57
3
odpowiedz
zanonimizowany724662
20
Pretorianin

Niestety tylko na XP/Vista..ja mam Windows 7

06.05.2011 18:07
4
odpowiedz
Zenedon
51
Senator

Zawsze sądziłem, że to się myśliwy nazywa.

06.05.2011 18:22
grish_em_all
5
odpowiedz
grish_em_all
258
Grish

Nie takie rzeczy się na siódemce odpalało. Nie znalazłem jeszcze w swoim zbiorze gry która by mi się na Win7 x64 nie uruchomiła, a niektóre tytuły pochodzą z czasów gdy jeszcze Visty nawet w planach nie było.

06.05.2011 18:23
kjx
6
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Colin 2 :(

Jak znajdziesz sposób na jej odpalenie, to stawiam flachę dobrej wódki :)

06.05.2011 18:26
grish_em_all
😊
7
odpowiedz
grish_em_all
258
Grish

Spoko, mam weekend wolny więc się pobawię :) Ale zamiast dobrej wódki wolałbym np. czteropak dobrego piwa ;)

06.05.2011 18:31
kjx
8
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Pobaw, pobaw się, bo to chyba jedyna ścigałka którą lubię. I tak strasznie mi jej brakuje :)

Możliwe, że już ktoś znalazł rozwiązanie, muszę sam też poszperać. Ostatni raz szukałem/czytałem dobry rok temu i na tamtą chwilę gra nie działała.

PS. Oj, boje się, że czteropak dobrego piwa, kosztuje więcej nić butelka dobrej wódki. No ale pomyślimy :)

06.05.2011 18:33
bogi1
👍
9
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Na 7 też na pewno działa

06.05.2011 18:41
Antemos
10
odpowiedz
Antemos
71
Konsul

Seria Deer Hunter. W szczególności bardzo zagrywałem się w DH2005. Ciekawie symulowane, duży wybór broni (pistolety, strzelby, karabinki, łuki, kusze), amunicji (każda broń ma kilka rodzajów, wyjątkiem są łuki i kusze (niestety nie ma wybuchowych grotów, których używał słynny komandos)). Ładne, zróżnicowane lokacje. Różne rodzaje jeleni (tak, polujemy tylko na jelenie i sarny, nie ma słoni. Co prawda są wiewiórki i kangury, ale nie wliczają się do puli punktów). Do tego pojazdy (koń lub quad) i stanowiska (nadrzewne siedzonko, składana ambona albo namiot). Różne rodzaje wabików (pasza, zapachy, trąbki imitujące dźwięki zwierząt. Mapa, GPS, lornetki, lunety (nawet działające w podczerwieni). A przede wszystkim tworzenie myśliwego z zestawem umiejętności, które można nieco różnicować (szybkość chodzenia, tropienie, używanie broni, używanie wabików). W trybie multiplayer wciąż znajduje się wiele aktywnych serwerów. Gra działa na pewno na Win Vista, więc na W7 też nie będzie problemów, tak przypuszczam.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl