Syberia 2 problem

Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz
16.04.2013 17:17
boskijaro
1
odpowiedz
boskijaro
82
Nowoczesny Dekadent

Syberia 2 problem

Zacząłem grać i w pierwszej lokacji, w miasteczku Romansburg naprawiłem tę maszynkę uzupełniającą węgiel, ubrałem zimowe ubranie i wyruszyłem do klasztoru po lekarstwo, ale nie mogę wejść bo po pociągnięciu tego sznurka mich na murze mnie nie wpuszcza. Z tego co wyczytałem w poradniku trzeba iść dalej i w kolejnym miejscu, tzn tam gdzie jest ten staw i droga się kończy powinien stać mnich z którym mogę porozmawiać. Ale nie ma tam nikogo :/ jest pusto. Wie ktoś co trzeba zrobić?

16.04.2013 19:22
boskijaro
2
odpowiedz
boskijaro
82
Nowoczesny Dekadent

up

16.04.2013 19:43
EnX
3
odpowiedz
EnX
175
White Dragon

spoiler start

O ile dobrze pamiętam, trzeba zdobyć szaty klasztorne, a pozyskać je można w jeden sposób. Trzeba strzelić w kruki czy jakieś inne ptaki, wtedy odezwie się dzwon, a zakonnik nad rzeką zostawi szaty.

spoiler stop

W Syberię 2 grałem kilka dobrych lat temu, a moja pamięć nie jest doskonała. Jakieś szczegóły mogły mi umknąć.

Forum Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl