Steam - jakiś problem?
Nie mogę się zalogować na konto ani wejść na stronę internetową - to tylko u mnie?
Po raz 36254636352 wyjaśniamy...
Dopiero wstałem a innych wątków ze Steamem w nazwie nie widziałem na 1 stronie, więc spokojnie :*
Po raz 36254636352 wyjaśniamy...
http://steamstat.us/
Online on Steam - 0
edit: Steam od miesiąca pada systematycznie, prawie codziennie. I za każdym powstaje taki wątek. Szukać trza, szukać :-)
Nie tylko u ciebie...
Witam,ja mam zawsze problem z Stream około godziny 20,a od wczoraj już wcale nie da się połączyc
Witam. Ja mam problem tego typu, że z jakieś... może 6-7 lat temu odkupiłem konto od pewnego gościa. Użytkowałem co jakiś czas i nie było problemu.. Teraz zrobiłem przeinstalkę systemu, zainstalowałem steam i jest problem tego typu, że login i hasło jest poprawne, tylko że w celu uwierzytelnienia wysyłają hasło na maila.. Taki problem że na maila do koleszki od którego konto zakupilem, z którym dodam nie mam żadnego kontaktu... Czy ktoś może coś wie jak rozwiązać ten problem? POzdrawiam
Czy ktoś może coś wie jak rozwiązać ten problem?
Oczywiście. Znaleźć kontakt do tamtego "koleszki".
Tylko że podejrzewam, że nie ma możliwości znalezienia kontaktu do tamtego koleszki... To 6-7 lat temu... ;/
Czyli kupiłeś konto steam od typa i nie zmieniłeś maila? On w każdej chwili może to konto odzyskać. :)
[10] To nic raczej nie zrobisz. Handel kontami jest nielegalny, więc do steama też nie napiszesz.
No sory koleś, zastanów się co ma na celu to zabezpieczenie i przed czym ma chronić.
Kupiłeś jakieś gry na to konto i masz dowody ich zakupu? Jeśli tak, to możesz pisać do supportu i wciskać ściemę, że zapomniałeś hasła do maila (tylko nie wspominaj czasem, że kupiłeś to konto od kogoś).
Tylko że jest problem z kontaktem z supportem, bo trzeba się zalogować i wyskakuje że wpisuje zły kod z obrazka za każdym razem ehh :/ Zaraz coś mnie trafi...
Siemka mam problem ze steam wyskakuje Mi "wystapil problem z aplikacja steam client bootstrapper"