State of Decay, The last of us, DayZ

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
11.06.2013 12:48
1
odpowiedz
majkelwow
15
Legionista

State of Decay, The last of us, DayZ

Nie wiem jak Wy ale ja jestem bardzo zawiedziony, ze State of Decay nie ma opcji gry multiplayer. Slyszalem, ze The last of us ma miec multiplayera... jednak sadze (nie czytalem jeszcze o trybie multiplayer, wiec sorry jesli sie myle), ze bedzie to cos pokroju Uncharted + "przeszkadzajace" zombie jako jedynie tlo.

Moim zdaniem rynek aktualnie tylko czeka na gre w stylu DayZ, ktora zaoferuje przyjemniejszy interface, otwarty swiat wykreowany na potrzeby gry a nie mapka do Army przerobiona na potrzeby moda. Wyobrazcie sobie gdyby takie State of Decay mialoby mozliwosc gry wlasnie w stylu DayZ, badz takie The last of Us.

Graloby sie przyjemniej, moze nawet i na konsolach po sieci - bez bugow, bez koniecznosci istalacji 3 gier w 1 (tak, wiem ze wyjdzie DayZ stand-alone, ale wciaz mysle ze to nie bedzie na tyle grywalny tytul).
Powstawalyby spolecznosci, klany, twierdze, miasteczka w ktorych trzeba byloby hodowac roslinnosc, bydlo, walki pomiedzy osadami, grupami ocalalych - cos na pokroj MMO, wyobrazcie to sobie

11.06.2013 15:45
2
odpowiedz
majkelwow
15
Legionista

^

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl