Sprzedam Samsung Wave S8500

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
14.01.2013 01:21
K4cz0r93
1
odpowiedz
K4cz0r93
186
Drummer

Sprzedam Samsung Wave S8500

Opis: Mam na sprzedaż telefon Samsung S8500 Wave. Ma już swoje prawie 2 latka na oko. Gwarancja producenta niestety już się skończyła, dlatego dam rozruchową np. miesiąc.
Telefon oczywiście w pełni sprawny. Stan zewnętrzny oceniam na dobry. Wyświetlacz praktycznie nietknięty [zasługa Gorilla Glass ], ma tylko oczywiście nieuniknione otarcia na metalowej klapce z tyłu oraz lekkie obicie w lewym dolnym rogu.
W zestawie oczywiście ładowarka, oryginalne słuchawki, karta 2GB oraz zastępczy kabelek USB od Nokii, oryginalny przegryzł mi chomik już ponad rok temu.

Zdjęcia: Fotek niestety nie mam jak zrobić, to ten telefon był moim aparatem dlatego co najwyżej musiałbym jakąś cyfrówkę od kogoś pożyczyć, więc zrobię na życzenie gdy będzie ktoś na prawdę zainteresowany.

Cena: 280 zł + koszt wysyłki [do 20 zł myślę czy to Pocztą, czy kurierem]

Aukcja allegro: na życzenie. Profil Allegro -> Informacje o Użytkowniku irekzolsztyna

Kontakt: GG: 5503773 , mail: k4cz0r93[at]gmail.com

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl