Sprzedam PS3 Slim 320 GB oraz kolekcję gier - wyprzedaż!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Chcę Was zaprosić do przejrzenia mojej oferty.
Jeżeli ktoś poszukuje konsoli PS3 mam do zaoferowania świetny niezawodny sprzęt:
http://allegro.pl/konsola-ps3-slim-320-gb-zestaw-2xpad-kamera-gry-i5022378884.html
Zapraszam również na wyprzedaż wszystkich gier jakie posiadam, myślę że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39009880
Proszę się nie sugerować małą ilością komentarzy, jestem sprawdzonym użytkownikiem i każdy kto coś zakupi będzie zadowolony.
Pozdrawiam.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem kilku gier, proszę o wiadomość ponegocjujemy :)
Zbyt duża cena za konsolę. Ostatnio kupiłem 320 slim z movem i Fifą 14 oraz Uncharted 3 za 570 z przesylką, aukcja wisiała kilka dni i nie było chętnych (wiec nie byłem ninja).
Dodałem dwie starsze ale wciąż bardzo dobre gry od złotówki. Zachęcam do licytacji.
Konsola została sprzedana.
Zostały gry. W ofercie m.in. The Last of Us PL, GTA 5 PL, Destiny, DJ Hero 2 i 1 z kontrolerem i sporo innych ciekawych tytułów.
@Falcao_82
Kiedy ostatnio? Bo to ma diametralne znaczenie.
Ostatnio czyli 2 tyg. temu.
Edit. Szkoda ze LBP po angielsku bo chetnie bym wziął dla córki.
@Falcao_82
Zapłaciłeś niezlą cenę za konsolkę :) Niech służy jak najdłużej.
Co do LBP to mimo że po angielsku to nadal sprawia masę frajdy.
Tekstu jest na tyle mało w grze, że obcy język nie przeszkadza w bezproblemowej rozgrywce.
Btw. dzieciaki najlepiej podłapują angielski z gier i kreskówek ;)
Gta 5 sprzedane. Z mega hitów polecam jeszcze The Last of Us i Destiny - jedna z najlepszych gier tej generacji - nie wiem skąd oceny w sieci. Jeżeli ktoś lubi strzelanki online to będzie bardzo zadowolony.
Doszły gry na PS4 - Gta5, Assasin's Creed Unity oraz Killzone Shadowfall.
Wszystkie gry w polskiej wersji językowej i w super stanie.
Za reklame powinien być warn albo upomnienie od moderatora, FORUM to nie allegro. Forum to nie miejsce na wystawianie aukcji od tego masz allegro. To że nikt nie kupuję od ciebie na allegro to nie znaczy że Forum ma ci temu służyć.
Po to jest kategoria "ogłoszenia i ankiety" żeby można było "podlinkować" swoje nomen omen ogłoszenia. Twój argument jest inwalidą.
Zbierasz na konsole PS4, a sprzedajesz gry z PS4. Czemu kłamiesz na aukcjach? ;(
@Bitten Apple
Co próbujesz insynuować? Sprzedałem PS3, sprzedaję wszystkie gry jakie mi jeszcze zostały na ten system.
Kupiłem PS4 w zestawie z grami. Sprzedaję gry, które nie są mi potrzebne.
@MaXXii
Tak jak napisał grish_em_all po to jest właśnie ta kategoria, by można było się "zareklamować".
Jeżeli coś Ci nie pasuje to po prostu nie wchodź w ten wątek i każdy będzie zadowolony.
Dziś zakończenie licytacji następujących gier:
- The Last of Us
- Killzone 3
- Destiny
- Red Dead Redemption GOTY
- Dragon's Dogma