Witam, więc tak, mam na sprzedaż konto steam z takimi grami jak
-Call Of Duty: Black Ops II
-Call Of Duty: Black Ops II - Multiplayer
-Call Of Duty: Black Ops II - Zombies
-Counter-Strike 1.6
-Counter-Strike Condition Zero
-Counter-Strike Condition Zero Deleted Scenes
-Garry's Mod
-Counter-Strike: Global Offensive (Vac banned)
-Counter-Strike: Source (Vac banned)
Te gry co mają w nawiasach (vac banned), są zbanowane, ale można w nie grać na niezabezpieczonych serwerach. Reszta gier jest nie banowana, owe gry nie były nigdy rejestrowane na esl'ach bl'ach itp.
Cena do uzgodnienia ~50zł
ref@?
Cena za przeproszeniem z dupy, uwzględniając bany w wyżej wymienionych grach.
Według mnie konto jest warte około 40 zł .
Mógłbyś napisać ile cię kosztowały te wszystkie gry?
[3] - dokładnie to chciałem napisać, ale uznałem że nie warto bo i tak znajdzie sie jeleń.
Wszystkie gry (oprócz Black Ops II) można było już dotychczas zgarnąć na Steam Summer Sale za grosze - w dodatku niezbanowane.
150zł całe konto mnie kosztowało + dokupiłem cs:s i global te gry które są zbanowane ale ich już nie bd w to wliczał
Zakładam ,że połowe tych pieniędzy wydałeś na Black Opsa 2 + dodatki.
Tak, nie oszukujmy się gra jest nowa, więc także i droga.
Możliwe że konto jest warte około 60 zł. Rok temu Kupiłem Garry's Moda za 30 zł
Ja to bym z 25-35 dał. Raczej nie więcej.
z tego co widziałem to konta z black ops'em II (samym) schodzą po 50zł wiec. Dlatego dałem ~50zł a "~" że +/-
Ceny ze steam'a :)
-Call Of Duty: Black Ops II 44,99€ * 4 = ~ 179,96(w przybliżeniu)
-Counter-Strike 1.6 3,99€ * 4 = ~ 15,96(w przybliżeniu)
-Garry's Mod 3,99€ * 4 = ~ 15,96(w przybliżeniu)
Łącznie wszystko na steam kosztuje = ~ 211,88zł(w przybliżeniu) Jakby ktoś chciał kupić te gry przez steam
^^
ref
Kurna człowieku, czy ty nie rozumiesz, że:
- CS complete edition był kilka dni temu w promocji i mogłeś mieć wszystkie wersje CS'a za bodajrze 11 euro?
- Garry's Mod kosztował niecałe 2 euro?
Czyli ~44zł + ~6zł + 110zł (a na allegro jest nawet taniej) = ~160zł?
POZA TYM - konto sprzedajesz UŻYWANE a nie NOWE, więc jego wartość BARDZO spada.
Chyba wartość rośnie jak się sprzedaje używane, ponieważ liczą się nabite godziny w danej grze, oraz rok w którym steam został założony -_- a promocji już nie ma, więc to jest dla tych co nie zdążyli...
Wiesz ale kupno konta z grami wiąże się z wieloma niedogodnościami. Nie dość, że przejmujemy konto po jakiejś osobie, jest możliwość, że gry zakupione zostały ze skradzionej karty etc, właścicielowi może coś odbić i napisać do Valve że konto zostało skradzione, no i bany w grach multiplayer i wiele innych rzeczy, które powodują spadek wartości konta steam w porównaniu do rzeczywiste ceny gier na nim się znajdujących.
Rozumiem, wszystko. Podałem cene do uzgodnienia, a nie że żądam 50zł.(Gwarantuje) gry kupowałem przez steam jako gift'y więc raczej nie mógłbym odzyskać spowrotem konta. Gry nie były kupowane, ze skradzionej karty, bez przesady ^^ i nigdzie nie ma banów na serwerach gier tam gdzie nie ma (vac banned)
ref
A propos postu [17] to tacy ludzie są nic nie warci. Największa satysfakcja jest, jak samemu nabije się daną ilość godzin, a nie jak kupi się po kimś konto i ma się trzycyfrowy numerek.
Statystyki konta liczą się tak na prawdę jedynie w grach typu LoL lub WoW. W FPS'ach najważniejsze jest pierwsze wrażenie i umiejętności. EOT
Obniż cenę do 30 zł i masz spokój.
Może obniże cene, ale to jak znajdzie się kupiec, i wystawie to wtedy na allegro.
ref
ref
Chyba wartość rośnie jak się sprzedaje używane, ponieważ liczą się nabite godziny w danej grze
A w aucie cena rośnie od przejechanych kilometrów!
Ale to nie jest auto :)
[16] Rozpierdziela mnie takie myślenie. Bo coś było w jakiejś tam cenie, to on musi się stosować do promocji, czy do ceny normalnej podczas sprzedaży? Przypuśćmy, że wygrałbym Xboxa wartego 900zł w konkursie. Chciałbym go sprzedać, to też byś mi napisał, że mam go oddać za darmo, bo był do wygrania w konkursie? ->
A tak na marginesie, to pisze się bodajże, nie bodajrze.
ref
ref
Zapraszam do nowego teamtu, obniżyłem cenę. Ten temat jest nieaktualny.
Zapraszam https://www.gry-online.pl/forum/konta-steam-na-sprzedaz-tanio/zbc36762?N=1