sprzedam konto steam cod mw3 + cod mw2 + dota2
Witam
Mam na sprzedaz takie oto konto steam:
http://allegro.pl/call-of-duty-modern-warfare-3-mw-2-dota2-steam-i2733573577.html
Chyba wszystko jest dokaldnie opisane w opisie aukcji.
Jako ze konto jest 'z defektem' to pewnie nie osiagnie wysokiej ceny wiec jest szansa aby zdobyc 3 dosc drogie gierki (no DOTA 2 moze nie taka droga) taniej.
Zapraszam do licytacji.
Ten ban podejrzanie wyglada, ludzie beda sie bali zaplacic za to wiecej niz kilkanascie zlotych, bo skoro byl jeden ban, to uzytkownik cos narozrabial i kto wie, czy nie ma innych problemow.
Swoje dywagacje, domysly i oskarzenia bez pokrycia laskawie zostaw dla siebie.
Jesli myslisz ze dzieki takim postom zepsujesz mi interes i kupisz za bezcen gry o wartosci steamowej ponad 80euro (CODY kosztuja odpowiednio 25euro dwojka i 60 euro trojka) to sie grubo mylisz.
Oczywiscie nie zadam za to konto az tyle ale za klikanascie zlotych to ci moge DOTE 2 sprzedac ewentualnie. :)
Sytuacja konta jest opisana w 100% przejrzyscie. Kazdy widzi co kupuje. O tym jak dziala VAC mozna poczytac na stronach Valve i wikipedii.
Bump i ponownie zapraszam do licytacji. :)
Co masz na myśli mówiąc Defekt ?
To co jest napisane w tresci aukcji - konto ma zbanowany status VAC dla gier na silniku Source (min TF2 czy CS Source - sa wymienione wszystkie w aukcji). Spis jest wziety bezposrednio z konta (jest tam do wgladu w opcjach).
Dodam tylko ze 'zbanowany status VAC' nie oznacza ze gra jest calkowicie zbanowana i nie mozna nawet jej wlaczyc. Mozna doczytac u Valve albo na wiki.
Zreszta z tych gier jest tylko CS na tym koncie a on kosztuje grosze tak wiec jesli ktos chce CODy to osobiscie nie widze problemu.
Trochę nie rozumiem dlaczego tak zaatakowałeś Haszona. On tylko zasugerował. Ten kto będzie chciał - ten kupi. Z takim nastawieniem nic nie zdziałasz. Poza tym nie rób łaski, bo to ktoś od ciebie to konto kupi i to raczej ty powinieneś się 'dogodzić' kupcowi a nie on tobie.
Przykro mi ze nie rozumiesz. Wybacz rowniez ze nie bede tracil czasu i ci tlumaczyl dlaczego.
BUMP :)
do gory :)
Aukcja ma sie ku koncowi - zapraszam do licytacji. Naprawde 3 dobre i dosc drogie (na steamie) gry za prawie bezcen :)