Witam mam na sprzedaż konto steam z dużą ilością gier za niewielką cenę 100zł
Dla zainteresowanych aukcjami podam linka do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2591585478
Kontakt GG: 44431739
Bo potrzebuje kasy a taka cena jest bardzo zachęcająca :)
Bo później i tak może odzyskać konto przez support Steam i kupujący zostanie na lodzie.
Wlasnie...
Po za tym sprzedac kont Steam jest niezgodna z regulaminem.
Po za tym sprzedac kont Steam jest niezgodna z regulaminem.
I co z tego?
I to z tego, że jeśli taka sprzedaż konta wyjdzie na jaw, chujku, to zostanie ono zablokowane. :)
[9] - no to chyba nie jesteś głęboko w temacie, skoro tak uważasz. Daruj sobie.
Tak tylko że po zakupie podaje skany keyów i nie mogę sobie konta przywrócić a sprzedaż wszystkich kont jest zakazana a robię to na swoja własną odpowiedzialność.
I to z tego, że jeśli taka sprzedaż konta wyjdzie na jaw, chujku, to zostanie ono zablokowane. :)
Bucu tylko valve ma to w dupie i nikt mu konto nie zablokuje chyba, że sprzedawczyk jak ty coś w tym zadziała.
Ok posłucham twojej rady ;)
Tak tylko że po zakupie podaje skany keyów i nie mogę sobie konta przywrócić
I co dają takie skany? Są bezużyteczne. Ajeżeli masz chociaż jedno pudełko, lub znasz numer karty kredytowej, którą robiłeś tam zakupy, to w każdej chwili możesz odzyskać konto i zostawić kupującego na lodzie.
Pudełek nie mam tylko skany wysłane od sprzedawców
Zmiana ceny teraz 80zł !
@preDratronIX ale pier***isz ile osob sprzedaje/kupuje konta i jakos nic sie specjalnie nie dzieje. Napewno bedzie robil afere za 80zl by konto odzyskac, no prosze Cie.
@Dragon_666 Dokładnie po co mi jakaś zabawa w odzyskiwanie steama ja chcę uczciwie sprzedać i się cieszyć z otrzymanej kasy bo naprawdę bardzo jej potrzebuję, ale jak widać nie którzy nie wieżą nikomu....
KONTO SPRZEDANE