Witajcie mam do sprzedania konto steam wartośći 432 euro.
Cena jakiej oczekuję to 200zł do negocjacji lub licytacji od 100zł.
Wszelakie pytania i tak dalej kierować na : gg:
spoiler start
44628489
spoiler stop
Więcej info na :
spoiler start
tnij.org/steam32gry
spoiler stop
To jestem ciekaw ile te gry mają wartość? Sprzedaje po słusznej cenie bo chyba gracze choćby w empiku nie kupią tak tanio.
Myślę, że za swoje konto mógłbym dostać 200zł jeśli bym je sprzedawał a mam ciut więcej gier niż Ty ;)
Myślę że cenę da się ustalić a naprawdę niepotrzebne mi konto steam. Propozycje możecie składać zawsze jestem otwarty na pomoc :)
A wiesz, że teraz wystarczy podesłać supportowi Valve wklejone tu obrazki i jest szansa, że złapiesz banana?
Chyba, że to nie jest Twoje konto.
Bardzo mądre z ich strony gdyż jeżeli ktoś zrobił komuś kawał z kontem że na sprzedasz.
Jako iż ktoś może uznac to za niewiedze zmieniam propozycje nie na sprzedasz tylko na wymiane.
Sprzedaje po słusznej cenie bo chyba gracze choćby w empiku nie kupią tak tanio.
A kto normalny kupuje gry w Empiku?
Co do konta:
- Anomaly, Burnout Paradise, Cities in Motion, Crysis 2, Darwinia, Garry's Mod, Painkiller: Black Edition, Metro 2033, Party of Sin, trylogia RIP, Risen 2, Sacred 2, Saint Row 2, Saints Row: The Third, Serious Sam 3, Trainz Simulator, Trine, Twin Sector, Velvet Assassin i Victoria II były w bundlach. Nie sądzę, że dziwnym zbiegiem okoliczności pokupowałeś te tytuły i akurat one trafiły do bundli. Z resztą, co to za różnica, skąd je masz, skoro nie mają praktycznie wartości.
- Dota 2 i Gear Up to gry F2P
- Left 4 Dead 2, Metro 2033 i Thief Gold były rozdawane za darmo.
- Counter-Strike 1.6, CZ, CZ:DS, Day of Defeat, Deathmatch Classic i Ricochet to paczka gier, która kosztuje teraz 20 złotych.
- Don't Starve i Fable to gry niebundlowe, ale na pewno nie mają razem wartości większej niż 40 złotych.
Załóżmy, że za bundlowe gierki zapłaciłeś po złotówkę za każdą. Jest ich 19 (trylogię RIP liczę jako jedno, Metro liczę jako darmówkę), czyli 19 + 20 + 40 = 79. Czyli twoje genialne ceny po 200 złotych lub co najmniej 100 po dobrych negocjacjach są cenami z kosmosu. Dodatkowo jest to konto, a nie oddzielne gry, więc konto jak dla mnie jest warte 20 złotych.
Dziękuję, pozdrawiam i polecam się na przyszłość.
ja kupuję w empiku i uważam że jestem normalny ;] diablo 3 ros ek kosztuje w empiku 241 pln. dla porównania - all od 299 wzwyż, pozostałe aukcje 399 :)
Mam nadzieje że żaden nie będzie na tyle chamski.
Nie byłbym taki pewien. :D
P.S. Jakaś menda jest na forum.