spodenki z bawełny

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.04.2013 11:46
1
odpowiedz
zanonimizowany721529
34
Pretorianin

spodenki z bawełny

siema, wiecie może gdzie można wyczaić zwykłe, czarne krótkie szorty/spodenki z bawełny? szukałem na allegro ale tam z tym raczej słabo:) kiedyś mama mi z lumpeksu :D takie przyniosła, ale zapodziały sie gdzies:(

21.04.2013 10:11
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany914366
2
Centurion

Sprawa jest dość prosta..poszukaj na targowiskach :) tam często można dostać takie kwiaty. Moja przygoda z bawełnianymi spodenkami skończyła się w dzieciństwie. W wieku młodzieńczym/dorosłym zacząłem robić zakupy w marketach bądź w marketowych pasażach-tam króluje poliester z domieszkami,niestety. Jeśli chodzi o bardziej dostępną bawełnę, to w formie jeansu. Ale baardzo dziwnie, moim zdaniem, wygląda ona w wydaniu krótkospodenkowym na nodze mężczyzny:)

A nie myślałeś o tym, by kupić długie spodnie bawełniane i..po prostu je ciachnąć u krawcowej i zrobić krótkie:)?

21.04.2013 10:35
3
odpowiedz
Montera
63
Legend

I3dfxI -> Zapomniałeś podać firmy. What a pity!

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl