Splinter Cell Blacklist problem z multi
Witam.
Mam taki problem w blacklist ze gdy wchodzę na multiplayer oraz co-op i szukam gry lub partnera do gry to nie dołącza mnie do żadnej gry w której są jacykolwiek gracze. Natomiast dołącza mnie do pustych gier do których nikt nie dołącza. A gdy próbuje zaprosić do stworzonej przeze mnie gry kuzyna lub on mnie to wyskakuje błąd " Sesja gry jest aktualnie nie dostępna proszę spróbować później" zarówno u mnie jak i u niego .
I tu moje pytanie: Czy można coś z tym zrobić bo grę już raz odinstalowywałem i nie pomogło, wgrałem także najnowszego patcha i nie pomogło ?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję
Z tego co słyszałem (plus u mnie CHYBA pomogło) - musisz wyłaczyć inne połączenia sieciowe oprócz tego, z którego korzysta Blacklist. Nie mam teraz Windowsa przed sobą, więc piszę z pamięci - w Win7 - centrum sieci i udostepniania, czy jakoś tak | zmień ustawienia karty sieciowej | i tam wyłącz wszystkie adaptery oprócz używanego (PPM|Wyłącz)
Stary nie wiem jak ci dziekowac no pieknie poprostu dziala elegabncko wylaczzylem tylko siec hamachi i smiga dziieki jeszcze raz :P