Splinter Cell Blacklist problem z multi

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
28.08.2013 00:03
1
odpowiedz
zanonimizowany716124
5
Legionista

Splinter Cell Blacklist problem z multi

Witam.
Mam taki problem w blacklist ze gdy wchodzę na multiplayer oraz co-op i szukam gry lub partnera do gry to nie dołącza mnie do żadnej gry w której są jacykolwiek gracze. Natomiast dołącza mnie do pustych gier do których nikt nie dołącza. A gdy próbuje zaprosić do stworzonej przeze mnie gry kuzyna lub on mnie to wyskakuje błąd " Sesja gry jest aktualnie nie dostępna proszę spróbować później" zarówno u mnie jak i u niego .
I tu moje pytanie: Czy można coś z tym zrobić bo grę już raz odinstalowywałem i nie pomogło, wgrałem także najnowszego patcha i nie pomogło ?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję

28.08.2013 07:21
Sanchin
2
odpowiedz
Sanchin
209
Orchid Samurai

Z tego co słyszałem (plus u mnie CHYBA pomogło) - musisz wyłaczyć inne połączenia sieciowe oprócz tego, z którego korzysta Blacklist. Nie mam teraz Windowsa przed sobą, więc piszę z pamięci - w Win7 - centrum sieci i udostepniania, czy jakoś tak | zmień ustawienia karty sieciowej | i tam wyłącz wszystkie adaptery oprócz używanego (PPM|Wyłącz)

28.08.2013 10:41
3
odpowiedz
zanonimizowany716124
5
Legionista

Stary nie wiem jak ci dziekowac no pieknie poprostu dziala elegabncko wylaczzylem tylko siec hamachi i smiga dziieki jeszcze raz :P

28.08.2013 13:29
Sanchin
4
odpowiedz
Sanchin
209
Orchid Samurai

To fajnie, że zadziałało. Miłego polowania na Merców :D

09.11.2016 14:02
5
odpowiedz
alastor18
1
Junior

Witam mam ten sam problem ale na xp,poradzicie ?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl