Sony ericsson k850i problem
Witam, wszystkich mam problem z softem w moim fonie, dzieje mi się dokładnie to samo co na filmiku tego kolesia http://www.youtube.com/watch?v=Idu9x-B5toA Nie wiem co mam zrobić oddawać do komisu, czy da się to samemu zrobić.
Największy problem w tym że nie mogę fona podłączyć do kompa, bo cały czas jest wyłączony, chyba muszę oddać do serwisu. Ile za takie coś liczą ? Wie ktoś mniej więcej.
sciagasz program a2uploader i soft do telefonu. Zobacz czy ci bateria nie padla i naladuj na innym fonie. Jesli jest ok, wyjmujesz baterie i wkladasz NIE WLACZAJ fona, trzymasz klawisz c i 2+5 i dajesz flash i musi sie wgrac.
Bateria mi padła wczoraj i fon się wyłączył z tego powodu, włączyłem do ładowania (cały się świecił jak zawsze przy ładowaniu) po jakiś dwóch godzinach przyszedłem go włączyć i pojawił się problem.
Z ładowaniem tej bateryjki na innym fonie może być problem bo jest ona dość nie wymiarowa (czyli mała) na szczęście mój kumpel ma takiego samego fona.
PS. pobrałem a2uploader ter szukam softa.
Może ktoś wie skąd pobrać softa bo na stronie sony ericsson wyskakuje mi taki dziwny błąd i nie mogę pobrać softa.
miałem coś podobnego i akurat w moim przypadku był to problem z płyta główną i w komisie powiedzieli, że nie ma sensu tego wymieniac bo nowa płyta kosztuje z 300 zł(było to już ze 2 lata temu, nie wiem jak teraz) no chyba że uda się znaleźć używke, zmiana softu może pomóc ale raczej tylko doraźnie
shawnz--> płyta główna do k850i to wydatek 50 - 100 zł nowa (dla porównania, płyta główna do htc hd 2 też nowa kosztuje 200-300 zl , a telefon htc hd2 kosztuje ok. 1000 zł)
no ja pisałem mi sie to stało 2 lata temu, wtedy była droga i nie opłacało sie wymieniac, bo wtedy telefon na allegro kosztował jakies 300-400 zł