Smartfon max 4.7, 1700zł. Czy warto poczekać?
Witam chcę sobie kupić nowego smartfona. Nie chcę żeby był on zbyt duży 4.7 - 4.8 cala to już max. Cena maksymalna to 1900zł. Chcę żeby miał bardzo, ale to bardzo dobry ekran, aparat będzie czasami wykorzystywany, nie musi być jakiś super. Ma być on głównie do internetu, jest mi niezmiernie potrzebny. Nie chcę htc one, sgs4 czy xperii z - są zbyt duże. Ale może poczekać te kilka miesięcy na coś nowszego słyszałem o wielu premierach. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Jak będziesz czekać to nigdy nie kupisz, jak kupisz to po premierze nowych modeli będziesz myśleć, że mogłeś poczekać... nowe modele zbyt szybko się pojawiają i zawsze jak poczekasz kilka miesięcy okaże się że mogłeś mieć coś lepszego. Kup nexusa 4, on chociaż tak szybko się nie zestarzeje (aktualizacje do najnowszego androida).
HTC ONE ma ekran 4.7 i jest najlepszy jak na twoje wymagania. Jak dla mnie to najlepszy aktualnie smartphone, przynajmniej do premiery nowego Nexusa.
dretch11 - 0.3 cala to rzeczywiście nie jest duża różnica ale gdy jest mniej nawet o te 0.3 cala telefon jest mniejszy nawet o centymetr.
David Shepard - Tak ma 4.7 cala, ale jest za duży np. Optimus g ma tyle samo, ale jest o 7mm mniejszy.
Skiter - tak wiem sgs4 jest jaki sam na wielkość z sgs3 ale miałem te modele i są dla mnie trochę duże.
A co powiecie o iphonie 5? 5s będzie lepszy?
Dessloch - Czytaj uważniej cena max to 2000zł.
Teraz cena nie ma znaczenia bo za takie pieniądze to chyba można każdy smartfon kupić.
Lol...Najtansza wersja iphone 5 (16gb) kosztuje 2500 zl...Najdrozsza pewnie koło 4000. S4 pewnie tez stoi powyzej 2 kafli wiec nie, nie kupisz kazdego smartfona
Sprawdź ceny na allegro ;). Sgs4 jest za 1800zł, a iphone 2200.
2200 to nadal wiecej, niz twoja cena maksymalna (ktora wyzej podales jako 1900, nie 2000)...
Tak, tak podałem 1900 a mówię 2000, sorry pogubiłem się. Ale jak już mówię o iphonie 5 to znam jego cenę... .Tak więc się pytam czy iphone będzie dobrym rozwiązaniem.
Jeśli chcesz poręczny telefon, a przy okazji bardzo wydajny i posiadający najlepszą bazę aplikacji ze wszystkich systemów moblinych - jak najbardziej.