Słuchawki z mikrofonem do 100zł

Forum Komputery
Odpowiedz
26.12.2012 18:24
😊
1
odpowiedz
zanonimizowany869657
15
Centurion

Słuchawki z mikrofonem do 100zł

Witam, zastanawiam się jakie kupić słuchawki z mikro do gier tak do 100zł no i pierwsza myśl słynne Creative Fatality, no i wszystko pięknie ale zaraz ludzie piszą że marketing tylko i tak naprawdę słuchawki gówno ;/
no i już nie wiem więc jeśli ktoś miał/ma to niech się wypowie na ich temat albo poleci jakieś inne ważne żeby miały mikro bo będa służyły do gier w coop'ie no i ogólnie do rozmów a nie chcę jakiś niesamowitych słuchawek za więcej niż sto bo nie jestem "profesjonalnym" graczem w cs'a czy inne fps'y a po prostu żeby sobie popykać w miarę odciętym od innych dźwiękówm, więc czekam na jakieś propozycje i z góry dzięki :D

26.12.2012 18:34
2
odpowiedz
szybki13579
27
Generał

superlux hd 681 i media tech mt 390

26.12.2012 18:54
3
odpowiedz
Thun
180
Senator

Superlux HD681 i Zalman ZM-MIC1 ale to trochę powyżej 100 wyjdzie niestety. Ale na pewno będzie lepszy od mediatecha :)

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl