Słuchawki problem

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.12.2011 16:32
Thane_
1
odpowiedz
Thane_
27
Pretorianin

Słuchawki problem

Witam.
Kupiłem 1.5 miesiąca temu słuchawki Nu force 700m i po tak krótkim czasie nie działa jedna słuchawka.
Jest to spowodowane kablem, bo kręciłem nim przy wtyku i czasami zadziałały na chwilkę dwie, a później bez względu na ''kręcenie'' tylko jedna.
Słuchawki cały czas były w pokrowcu, w którym kabel nie miał prawa się przerwać.
Gwarancje mam na rok, ale dzisiaj już nie zadzwonię do firmy sprzedającej, a przez wieczór wolałbym już być spokojny, a nie wiem czy gwarancja to obejmuje.

Mieliście kiedyś podobny problem? I czy firma sprzedająca wymieniła/naprawiła słuchawki czy raczej nie uznała? Pytam, bo 249zł drogą nie chodzi, a nie mam zamiaru kupować kolejnych słuchawek w takim odstępie czasu.

04.12.2011 16:40
kubinho12
2
odpowiedz
kubinho12
117
kubiszubidubi

Zawsze mi przyjmowali sprzęt i wymieniali. Sporo słuchawek w swoim życiu już zepsułem.

04.12.2011 17:05
Thane_
3
odpowiedz
Thane_
27
Pretorianin

Rozumiem, że to też tyczy się do kabli tak?

04.12.2011 17:20
4
odpowiedz
zanonimizowany76571
120
Senator

Nie powinno być problemu z uznaniem gwarancji.
Mi w nu-force'ach swojego czasu zaczęła się 'łamać' izolacja przy rozgałęzieniu na słuchawkę lewą i prawą. Oddałem na gwarancję i po kilku dniach miałem słuchawki z nowymi kablami.

04.12.2011 17:31
kubinho12
5
odpowiedz
kubinho12
117
kubiszubidubi

Właśnie o kablach mówiłem, bo o to też pytałeś. Tylko przewody zawsze mi się psuły.

04.12.2011 17:40
Thane_
😊
6
odpowiedz
Thane_
27
Pretorianin

Dzięki serdeczne. ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl