Planuje kupić nowe słuchawki do słuchania muzyki. Najważniejszym kryterium jest jakość dźwięku. Poza tym liczę, że nie będziecie mi polecać jakiejś hipsterskiej kolorowej kupy.
Nie do komputera. Do telefonu (Motorola Defy) :P
O moim komputerze to szkoda mówić, bo to jest złom zbudowany z drewna.
Cokolwiek byś nie kupił odtwarzając z telefonu wielkiej różnicy nie odczujesz.
Gorszego złomu ode mnie na pewno nie masz :)
[4] Tutaj się muszę zgodzić.
@down
Jakaś tam jest, ale szału naprawdę ta różnica robić nie będzie.. Myślałem, że słuchaweczki do PC mają być. Jednak chodzi Ci o telefon, to poczekajmy na kogoś bardziej kompetentnego :)
Z ciekawości zapytam. Jakich szukasz? Nauszne, douszne, dokanałowe?
Na pewno jest jakaś różnica między słuchawkami z zestawu a takimi kupionymi w sklepie.
@up
Tak szczerze? Obojętne. Nie chce tylko jakiegoś hipsterskiego shitu xD
BTW Douszne i dokanałowe, to nie to samo? :P
Jeżeli mają być BT osobiście polecam Tracer Beat. Posiadam i sprawują się naprawdę fajnie.
BTW Douszne i dokanałowe, to nie to samo? :P
Otóż nie. Douszne wyglądają tak:
http://ecsmedia.pl/c/sony-sluchawki-douszne-mdr-e9lpb-black-b-iext15595714.jpg
A dokanałowe tak:
Z tych dwóch wolę dokanałowe :)
Jeżeli mają być BT osobiście polecam Tracer Beat. Posiadam i sprawują się naprawdę fajnie.
Nie mówię, że są słabe, bo nie miałem okazji wypróbować, ale od sprzętu firmy Tracer radziłbym trzymać się z daleka :)
cswthomas93pl -> Też tak myślałem, ale postanowiłem ten jeden raz nie kierować się stereotypami i dałem im szansę. Powiem jedno nie zawiodłem się i dlatego je polecam.
nie wiem jaki rodzaj muzyki preferujesz ale poczytaj o brainwavz m1, m5, nuforce 700.
Ja od 2 dni mam M5-ki i póki co słuchałem tylko z telefonu ale dzisiaj byłem w jednym ze sklepów i podłączyłem je pod sanse zip i zauważyłem że już więcej nie chce słuchać z telefonu bo sansa dużo więcej z nich wyciska.
Zobacz takie modele jak NuForce NE-770X lub np. Brainwavz M1, zbierają mega pozytywne opinie i nie przepłaca się tutaj za markę, a jakość. Ja 'jadę' na tych pierwszych już kilka miesięcy i nie ma żadnych jakichkolwiek usterek, tylko zdziwienie z rewelacyjnej jakości dźwięku i porządnego basu.
Poszukaj, poczytaj recki i się zdecyduj. O brainwavz tutaj poczytasz np. [link]