Jak obstawiacie?
Skonto Ryga 2:0 Wisła Kraków
Tylko nie bądźcie śmieszni z tym typowaniem wygranej Skonto, Wisła ma dobry zespół i na poważnie poważnie powalczy o fazę grupową w tym roku.
Skonto też złym zespołem nie jest przyrównując ich do poziomu polskiej ligi, ale jednak liczę, że Wisła poradzi sobie lepiej niż Jaga z Irtyszem.
Znając życie polskiej piłki będzie jak zawsze.
Skonto-Wisła 2-0
Miałem przykry sen, że Wisła sobie nie radzi.... Ale wzywałem niebiosa o opatrzność dla Wisły :)
Pokazują na otwartym polsacie ?
1-1
Mam nadzieję, że Skisła przegra.
0:3 dla Wisły.
spoiler start
[19]i dlatego jesteś durniem
spoiler stop
edit:
O dureń umie czytać spoilery, jak miło. Myślałem, że jesteś za głupi, ale i tak współczuję rodzinie.
Pizdystrat - dureń to cię zrobił.
Skonto 2-1 Wisła
gladius reloaded -> Ale inteligentna riposta. Uch.
To jest przedstawiciel Polski i w tym wypadku hejterstwo powinno się wsadzić do kieszeni. ;)
Nie znam się za bardzo na piłce ale autor wątku musiał się pomylić, ponieważ widnieją tam dwie wykluczające się nazwy, Wisła Kraków i Liga mistrzów.
0:4 dla Wisełki :D
Trzeba być dobrej myśl i kibicować polakom!
Mam nadzieję, że Skisła przegra.
Sam jesteś skisły :/
spoiler start
Tak, wiem. Riposta jak ta lala. :)
[21] ---> Nieobrażaj jego rodziny!!!!Raz taki jeden obrażał rodzine innego typa i niechcesz wiedzieć jak to się skończyło!!!!
1:3
Nie tylko w LM, ale też w LE. Ja przełamałem nawet swoją niechęć do Jagi i jej dopingowałem w meczu z Irtyszem. Teraz nienawidzę jej jeszcze bardziej i mam nadzieję, że spadną.
Piszę tu już drugi raz i nie podałem wyniku. 0:0, albo jedna bramka przewagi dla jednej z drużyn.
Tylko nie bądźcie śmieszni z tym typowaniem wygranej Skonto, Wisła ma dobry zespół i na poważnie poważnie powalczy o fazę grupową w tym roku.
Jak co roku...
3-1 dla Wisły
Czy znany jest już skład Wisły? Liczę na wygraną i bezproblemowy awans do następnej rundy.
Znowu będzie blamaż. Polska liga ciągle słabnie. Dopóki ktoś nie wyłoży grubej kasy na porządnych piłkarzy nic z tego nie będzie. Na razie zadowalają się ochłapami.
Znalazłem skład Wisły:
Pereiko, Lamey, Jaliens, Chavez, Paljić, Wilk, Sobolewski, Melikson, Małecki, Genkov, Iliev
Skład wygląda naprawdę nieźle jak na Wisłę. Ciekawe, że w Skonto zagra Juris Laizans, piłkarz skądinąd znany polskim kibicom. Zresztą Smirnovs też.
Eno, nie żartujcie że przez 90 minut będę miał ekran zasłonięty flagami kibolskiego bydła
Skonto to może i przejdą, ale z taką grą Skisła nie ma czego szukać w LM.
Laizans out.
Dobry mecz, emocje, tempo, przegląd sportowy.
niedlugo wisla bedzie miala na boisku jednego polaka - sedziego :)
Sam mecz porazka.
za "weszlo " :
Przyjemność z oglądania meczu Wisły Kraków taka, jak z seksu ze starą, pijaną babą, gdzieś na ławce w Wałczu w mroźną, styczniową noc. Przez moment daliśmy się oszukać i stwierdziliśmy, że nie grają najgorzej, a potem zorientowaliśmy się, że dwa najgroźniejsze strzały oddała na własną bramkę jakaś pierdoła ze Skonto, a poza tym, to widzieliśmy jeden strzał Meliksona w sam środek. I tyle. Dużo kopania, z którego nic nie wynikało: "Biała Gwiazda" zaprezentowała typową dla polskich drużyn, zgodną z unijnymi standardami europejską kupę.
Tak naprawdę sytuacja bramkowa była w całym tym meczu jedna i niestety mieli ją przeciwnicy. Poza tym obserwowaliśmy, jak jedni podają w kółko piłkę między sobą, bez pomysłu, co dalej, a drudzy patrzą się, patrzą i też pomysłu, co dalej nie mają. Dopóki obraz zasłaniały flagi, mecz wydawał się lepszy.
Skonto, aktualnie średni klub łotewski, w którym piłkarze zarabiają tyle, co bileterka na Wiśle, zaprezentowało się zgodnie z przewidywaniami, czyli beznadziejnie. My - zgodnie z przewidywaniami - nie potrafiliśmy wykazać zdecydowanej wyższości nad beznadziejnym rywalem.
Awans... Awans będzie. Ale radzilibyśmy wziąć się za naukę gry w piłkę, to może się przydać w przyszłości.
Mimo ze wiemy, ze Wisla wygrala, to zauwazalne jest to ze Jaga jednak sie skompromitowala...
Jednobramkowa zaliczka przed rewanżem u siebie, czyli na razie pozytywnie. Jeśli mimo tego Wisła nie awansuje dalej, to będzie kolejna wielka wtopa z udziałem polskiej drużyny w walce o europejskie puchary.
A z tymi flagami to zrobili numer.
http://www.youtube.com/watch?v=BLrCXrcJDy4
Przykro to pisać, ale z taką grą Wisła daleko w europejskich pucharach nie zajdzie.
Ze Skonto się pewnie uda, ale co będzie dalej. Aż strach pomyśleć... :|
Ogladalem mecz na Polsat Sport i przez pierwsze 20 min... nie bylo nic widac! Szanuje to, ze to kibice Wisly machali flagami, ktore wszystko prawie zaslanialy, ale realizatorzy kamere w innym miejscu powinni ustawic. Nie wiem co sie stalo po tych ok. 20 min., ze flagi zniknely (moze inne ujecie kamery, albo ktos polskim kibicom wspomnial, ze przekszkadzaja ogladajacym mecz w TV), ale ogladalo sie w koncu tak, jak sie powinno.
PS: Jak dla mnie pierwszy taki przypadek, ze nic prawie nie widac podczas transmisji w TV:)