Skate 3 vs Demon's Souls

Forum Konsole
Odpowiedz
24.03.2011 22:24
1
odpowiedz
zanonimizowany744154
12
Centurion

Skate 3 vs Demon's Souls

Interesuję się kupnem nowej gra na Play Station 3, jednak nie wiem, na którą się zdecydować. Pod uwagę biorę dwie: Skate 3 i Demon's Souls. Kompletnie nie mam pojęcia, na którą się zdecydować, proszę Was o wypisanie Waszych opinii oraz wrażeń z gry. Z góry dziękuję.

24.03.2011 22:31
2
odpowiedz
zanonimizowany575374
62
Generał

Ja bym brał na Twoim miejscu Demon Souls :)
Dlaczego?
Jednym z wielkich plusów jest poziom trudności. Lubię się pomęczyć, a gra jest trudna :)
Sama mechanika, rozwój, walka fajnie wykonane. Trzeba myśleć podczas gry. Nie iść na pałę jak w wielu dzisiejszych grach. Ogólnie gra ma mocny klimat, który także przemawia za tą grą. Niestety opisać się tego dokładnie nie da. To trzeba zagrać i samemu wyrobić opinię, wiec nie bierz do siebie tego co ja pisze, bo to tylko i wyłącznie moja opinia, z którą możesz się nie zgodzić :)

Skate3 nie grałem, ale podobno ta seria bardzo dobra, wiec jeśli wolisz sportowe gry, to raczej Demon Souls Ci nie jest aż tak potrzebny.

24.03.2011 22:35
3
odpowiedz
zanonimizowany744154
12
Centurion

ok, bardzo mi pomogłeś, a jak wyglądają multiplayery

24.03.2011 22:47
4
odpowiedz
zanonimizowany575374
62
Generał
Wideo

Ja osobiście nie grywam w multi, wiec tego nie wiem :)

http://www.youtube.com/watch?v=ODrWxafi4YU

Tu masz filmik z Coopem czteroosobowym. Sam obadaj, czy Ci to pasuje :)

24.03.2011 22:48
5
odpowiedz
Wormsek
39
Konsul

Przede wszystkim nie ma sensu porównywać gry sportowej z RPGiem ;-).

Albo chcesz grę na dłuuuuuuuuuuuugi czas, albo na popykanie ;)

Forum Forum Konsole
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl