Schowek w samochodzie pod radiem - co mozna tam wsadzic ?
Widzial ktos dostepne pierdoly/gadzety ktore mozna zamontowac w miejsce radia w samochodzie? albo schowka ?
mam troche wolnej tam przestrzeni a chetnie bym czyms ja uzupelnil ;)
CB Radio. Do tego praktyczne.
CB jakos mnie nie jara ;) - chociaz trzeba przyznac , ze jadac autem od ojca mozna sie posmiac i ciekawe info dorwac.
Mialem kiedys taki schoweczek(uniwersalny) do transita dokupiony... O tyle byl fajny, ze mozna bylo go otwierac, a w srodku mial dosc przydatne przegrodki - akurat czegos takiego mi brakuje ;)
Jakby cos innego bylo to rowniez chetnie uslysze propozycje, bo ta pusta przestrzen troche mnie irytuje ;)
kartke i długopis w gotowości na pisanie oswiadczen jak jezdzisz jak wariat... jakies batoniki, guma do zucia, kupony zniżkowe do jakichś knajp, drobne monety, zapalniczka, scyzoryk jakis gówniany tez sie moze przydac... mnostwo mozliwosci
Jeśli nadwyżki amfetaminy nie mieszczą się już w nadkolach to też można je tam upchnąć.
Ew. mapę Beskidu Śląskiego.
Wagon fajek.
ja tam trzymam przenosny skladany armor n7 w razie gdyby ripersi mieli zaatakowac
paczka fajek, telefon, dlugopis, kartka, karta parkingowa - tak wyglada moj zestaw
SER TOPIONY HOCHLAND W PLASTERKACH
9 pysznych plasterków sera. Wyjątkowy smak i konsystencja. Nie zawiera konserwantów.
Ja mam chusteczki higieniczne, żeton do wózków w hipermarketach (anty żulerski plastikowy, jak pytaja czy moga odwiezc wozek to mowie ze nie ma tam pieniedzy i zaraz znikają :)
Gumy do zucia i mentosy mam w scowku w podłokietniku.
Ciekawym patentem w niektorych autach jest w tym miejscu dodatkowy zestaw wskazników, temp oleju, ładowanie i cos tam jeszcze, mozna takie dokupic sa chyba na ramki 1din.
hahaha
teraz tak patrze po tytule jaka gafe strzelilem...
Panowie - chodzi mi o przedmiot ktory mozna zamontowac w szynach zamiast schowka :D