Samoszlachtowanie!
Jeszcze ze dwa sezony podobnych meczów i problem kibiców w Egipcie rozwiąże się sam. Ta piłka to jednak rozrywka debili, obojętnie od wiary, systemu i regionu świata wszędzie tak samo.
"Ponad 73 osób zginęło w starciach po meczu Al-Masry z Al-Ahly - poinformowało ministerstwo zdrowia. Stadion w Port Said płonie."
http://www.sport.pl/pilka/1,65085,11073496,Pilka_nozna__Zamieszki_po_meczu_w_Egipcie__Sa_zabici.html
Piłka to nie jest rozrywka debili. Debilami są ci, co na mecze chodzą, by wszczynać burdy i ponapierdalać się po mordach.
Wez ty mirencjum jakis prozak albo co...
Cierpisz za swiat caly, twoj mozg moze tego nie wytrzymac. Ciebie odzalujemy ale pasazerow szkoda bedzie.
Ta piłka to jednak rozrywka debili,
Tak samo jak ja mogę powiedzieć, że kierowca autobusu, to zawód dla debili. I potwierdza się to wielokrotnie, gdy jeżdżę miejską komunikacją, a także jak widać w sieci.
[2]
+1
A co do samego zdarzenia. Cóż, jest to bardzo przykre. Można mieć tylko nadzieję, że w tych 73 ofiarach nie ma ludzi przypadkowych, tylko że samo bydło się wybiło.
Na szczęście nie lubiłem nigdy ani piłki nożnej, a tym bardziej komukolwiek kibicować, a wymalowane bloki logami klubu na osiedlu wywołują tylko u mnie odraze.
Na drogach tyle wypadków z udziałem autobusów. Wykastrować kierowców i przy okazji kilku pasażerów dla przykładu!