ruski cd-key
siema zakupiłem ruskiego cd-keya do bo1 i oryginalnego bo2 ale ruskie bo1 już wywaliłem i o to mój problem myślicie że mimo tego że wywaliłem z kompa to mogą zbanować
Czemu mieli by zbanować? No chyba ze Ruski cd-key kupiłeś z torrentów....
ruskiego cd-keya do bo1 i oryginalnego bo2
bo już było dużo ludzi którzy kupili tanio z allegro i grali tydzień lub dwa
ale ruskie bo1 już wywaliłem
Jak mogłeś wywalić skoro gra wymaga Steama?
EDIT
wywaliłem z dysku
Nic to nie da, gra i tak przecież zostanie w bibliotece
Temat ruskich kluczy z allegro był już poruszany conajmniej kilkakrotnie, tak więc jak napisał Bezi2598 jeśli na tym koncie masz tylko te grę, to graj i tak nie masz nic do stracenia. A jesli chodzi o bana to możesz go dostać jutro, za miesiac, rok albo nigdy. Valve nie wyczujesz.
wywaliłem z dysku
mam na tym koncie black ops 2 jeszcze a te ruskie bo1 wywalilem z dysku i nie gram i mam taką nadzieje ze nie będzie konto zbanowane i nie4 strace bo2 z revoutionem za 185zł
Też ruski? Ale jak masz przypisane do konta ruskie BO, to to nic nie da. Graj normalnie, może cię zbanują może nie.
oryginał empik bo2
a jak zbanują to mogę odzyskać bo2 jakoś
Nie. Ale jak cie mają zbanować to i tak cię zbanują. Lepiej graj dopóki możesz. A i tak jest szansa, że cię nie zbanują.
Na steamie jak banowali to kiedyś wystarczyło fotkę pudelka z jakiejś gry przypisanej do konta posłać (wraz z dopisanymi ticketem od obsługi) i powinni odbanować. Słyszałem też, że ostatnio raczej pojedynczo gry banują a nie całe konta.