RIFT Online
Witam, zaciekawiłem się grą Rift, ponieważ poszukuję jakiegoś dobrego MMO. Chciałbym, aby wypowiedziały się tutaj osoby, które spędziły chociaż kilka godzin w owej grze. Jest to p2w czy można obejść się bez wydawania pieniędzy? Występuje tam system target czy non-target? Czy jest tam spora ilość graczy czy pustki na serwerach? Prosiłbym również o waszą własną opinię.
http://mmorpg.org.pl/forum/forum/205-rift/ radze tu poczytac wątki znajdziesz opwiedź na swoje pytania
Ja Ci za wiele nie powiem, bo grałam w tą grę zaledwie 3h. Graficznie jest podobna do WoWa ale wygląda dużo lepiej, bo jest nowsza. Walka jest targetowa. Przez te 3h zdąrzyłam zauważyć, że jest dużo nowych graczy, ale jak to jest na większym lvlu to nie mam pojęcie :)
Z darmowych mmo polecam Ci Tere. Non-target, bez p2w, ładna grafika, dużo ras i klas do wyboru, po ostatnim updacie dużo ludzi przybyło.
Dzisiaj też grałam w Archlord II. Gra wywarła na mnie dobre wrażenie, chociaż jest targetówką, a ja preferuje non-target. Bardzo ładna grafika. Dobra optymalizacja, bo na moim przepalonym kompie chodzi luźno na średnich detalach. Niestety jest w fazie open bety i niewiem czy bedzie p2w.

Graficznie jest podobna do WoWa ale wygląda dużo lepiej, bo jest nowsza.

No chyba śnisz.
@Bernardo
Czy coś źle napisałam? Daj filmiki jak się postać rusza itp.. Jak włączyłam WoWa a później Rifta to jest prawie to samo, tylko grafikę ma o parę lat lepszą. Twoje screeny nic konkretnego nie mówią. Ciężko jest zauważyć, który screen jest z której gry xd
Rift jest fajny jesli chcesz cos podobnego do WoWa, ludzi nie powinno zabraknąć. Roznica bardziej jest w stylu graficznym, rift nie jest tak stylizowany. Tera to już odpada, pomimo systemu walki granie jest nudne.
@Bernardo
To w końcu co lepiej wygląda? Nieuczciwe podales zrzuty ekranu, pierwszy to oddalenie z Rifta o ile to jest Rift, jaka to zona w ogole? do WoWa podales przyblizenie na budynek a to jest screenshot z alphy/bety dodatku.