Recenzje wideo - ma ktoś pomysł?
Co można teraz zrecenzować? Większość ważnych gier już opracowałem ale może jeszcze coś?
Konsole są dobre bo na nich nie zwalnia gra. Nie to co na komputerach. Ale jeszcze nic nie wiem na ten temat co ty mówisz.
Wiedzmin 3? Przecież nie wiadomo czy to będzie, pozatym w 1 i 2 nie grałem. Co innego?
minecraft, chętnie obejrzę
Poproszę Ciebie Drogi Kafarze0011 o recenzje gry Watch_Dogs, oraz AC IV.
Sent from my Lumia 710
Itach95 Watch_Dogs to już zrobiliśmy, a te inne co mi mówisz to nawet nie słyszałem że takie coś jest.
Watch dogs http://youtu.be/bjvqFT88HM8
Ło, lece ogladac
Sent from my Lumia 710
Co? To ty niby mnie nie na poważnie prosiłeś o tego wiedzmina? Z polskich gier to mam tylko jedną.
Masz już recenzję nowego God Of War?
Nie, zobacz na kanale co jest a co nie. Problem, że część chce, żeby z bastkiem nagrywać a on przecież nie jest u mnie codziennie a pozatym to wcale mu się nie chce tego nagrywać i trzeba go prosić. Woli raczej dubbingi niż recenzje.
Tomb Raider 2013.
Itach95 ty mnie htujesz? Co to za pytania?
Nie hejtuje Cię (jeśli to miałeś na myśli). Po prostu śmieje się z politowaniem z Twojej osoby. Idź spać.
Bardzo dobry, oryginalny kanał. Sub leci.
Czyli sobie kpicie.
Na moim kompie to za wiele gier nie chodzi, a jak chodzą to zwalniają dwa razy jak się nagrywa.
Kafar0011: Większość ważnych gier już opracowałem ale może jeszcze coś?
Dawać coś nowego. Może być nawet stare.
Co jak co, ale ja z wypiekami na twarzy wyczekuje twojej recenzji Grand Theft Auto V. Chyba, że już ją "opracowałeś" to zapodaj linka.
Skoncz juz. Naprawde musisz zrozumiec, ze nie jestes w tym najlepszy. Nie wiadomo czy to jest robione na serio czy tez dla zartu, a i tak jest do du*y. Do profesjonalizmu daleko, a do kopii klocucha jeszcze dalej...
warz
Titan od Blizzarda - jak postarali się z polskim dubbingiem, omówienie menu, czy wersja na tablety jest duużo lepsza od konsolowej czy jeszcze bardziej lepsiejsza, przy okazji mini recka pudełka od gry moglibyście tam zamieścic, pozostałe aspekty możecie zignorowac.
Co do GTA ta mam coś lepszego, gdzie też masz swobode a nie jesteś bandziorem.
To polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=YcgCFrUErd8
A GTA to raczej nie mam zamiaru recenzować, bo nie lobie grać złymi ludźmi.
Czekam jeszcze.
No mam pare pomysłow i nie muszę, ale zawsze pasuje mieć na zapas.
Jak zacząłem przeglądać te twoje recenzje, to poczułem taki ucisk w pośladach.
Okazało się, że to żal dupę ściska
Sims 4? Kto w to gra? Po tym jak tak nieładnie do mie mówisz?
A GTA to raczej nie mam zamiaru recenzować, bo nie lobie grać złymi ludźmi.
Przecież nie musisz grać, żeby zrecenzować. W poprzednie gry też nie grałeś, a robiłeś recenzje.
spoiler start
Lecz się.
spoiler stop
może to wam nie pasuje że nie tylko grami się zajmuje?
Jak wam mikrofon się nie podoba to kupcie mi nowy.
Poproś joja, może Cię dofinansuje.
Raczej nie. Ale jak ty w przyszłość przeczytasz swoje to tobie wstyd będzie.