Pytanie odnośnie butów.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.04.2013 00:03
Mofis
😊
1
odpowiedz
Mofis
65
wudoe liryczny intelekt

Pytanie odnośnie butów.

W najbliższym czasie mam kupić sobie buty, mam upatrzone nike blazery: http://avebmx.pl/buty/Buty-Nike-Blazer-MID-Lr-Khaki-Black#!prettyPhoto

Słyszałem rózne opinie na temat "Nike blazer". Głównie chodzi mi o materiał "zamsz". Z reguły jak kupywałem buty, to skórzane, ew. małe powierzchnie zamszu ( tu jest dodany "materiał tekstylny" ) Wie ktoś z doświadczenia czy coś złego dzieje się z takimi butami (konkretnie blazerami)? Materiał blaknie, niszczy się? miałem w planach pochodzić conajmniej do końca wakacji w nich, tylko nie chciałbym aby wyglądały jak przetarte dżinsy.

03.04.2013 00:06
SnT
2
odpowiedz
SnT
147
U R

o Zamsz trzeba dbać dużo bardziej niż o skórę licową. Ze względu na strukturę materiału łatwiej nasiąka wodą (trzeba impregnować), trudniej usunąć zabrudzenia.

O tym konkretnym modelu nie wiem niestety nic, jednak o butach nike, adidas itp nie mam zbyt dobrego zdania. Jednak do końca wakacji powinny wytrzymać ;)

03.04.2013 00:22
Wiewiórk
3
odpowiedz
Wiewiórk
141
ciekawe ile to 24 znaków

Jak do końca wakacji chcesz w nich pochodzić to kupuj, za takie pieniądze musiałby być naprawdę słaby but żeby nie wytrzymał tych kilku miesięcy ...

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl