Pytanie do widzów
Witam chciałbym zapytać was widzów co was interesuje jak oglądacie dane materiały i co miałbym zacząć robić żeby przyciągneło widzów.Podaje informacje nie krece materiałów z gier bo to nie ma sensu jeden troll czy tam gameplay jest.Głównie robie intra moge zacząć co innego i sięgam o waszą porade.Dam link do kanału może komuś się spodoba albo bedzie chciał intro http://www.youtube.com/user/GorineStudios
Intro to nie jest powycinanie scenek z gry czy zwiastunów. Amataroka totalna. Za długie, muzyka trochę za cicho nic nie wnosi i nie różni się niczym od miliona innych.
Maksymalny czas dla intra to 5 sekund - powyżej tego czasu każdy już tylko wyłączy film
Widzów przyciąga osobowość prowadzącego lub bycie pierwszym w posiadaniu porządanych rzeczy... będziesz fajny - będziesz miał widzów - będziesz pierwszy w sieci zamieszczał recenzje oczekiwanych sprzętów, gier - będziesz miał widzów
w twoich intrach zmiany obrazów nie są zsynchronizowane z rytmem muzyki - okropnie się ogląda a eksplozje są szczególnie słabym materiałem na intro, jedna OK, ale nie 50...
Co to za moda na dubstep w każdym intrze? Przecież to nijak nie pasuje do gatunku FPS.
@up
Dzieci Kamienia i Joja tak robio, bo może akurat im się poszczęści i ich Idol to wykorzysta. U roja Intro około 30 sekund to norma, a w większości przypadków jest to takie gówno, które nic nie wnosi. No chyba, że się coś zmieniło.
U roja Intro około 30 sekund to norma
Dokładnie, jak raz oglądałem jego filmik, to myślałem że intro nigdy się nie skończy. Tak jak ktoś wyżej napisał, intro powinno trwać ok. 5-10s. a nie pół minuty.
Po władowanie pierdzącego dubstepu do każdego intra jest takie fajne i jest kluczem do osiągnięcia sukcesu!
Pomijając już długość, to same filmiki też są po prostu słabe. Ot, pomieszane fragmenty trailerów. Co i tak jest lepsze od statycznej obserwacji przez celownik walącego się budynku z przygrywającym Requiem for a Dream...
Nijakie to, nie do zapamiętania. Albo beznadziejny odgłos wiertarki udający muzykę, albo oklepane motywy. Podpowiem, że brakuje jeszcze Clubbed to Death. ;)
Czader-Master ja nie stosuje dupstepa w intrach to wbrew moim zasadom więc coś ci sie pomyliło :).Dziekuje za krytyke bede wiedział co mam zrobić.
Stra Moldas nie wiem gdzie tam szłyszysz odgłos wiertarki ale spoko ;p
Co do robienia intr to robie jak ludzie chcą ,a nie dodaje Klocucha idola GOL-a
http://www.youtube.com/watch?v=rukG-eOYk20&feature=c4-overview&list=UUaxQFI_d8nUyce8FB6fwp4w
Może się nie znam, ale dla mnie zajeżdża dubstepem.
Czader-Master przeczytaj opis kanału nie tylko ja wstawiam filmiki ,a tak poza tym to jest muzyka ELECTRO.
W takim razie to electro z elementem Dubstepu.
Czarne paski to specjalnie dodane ,dodają takiego efektu "filmowości" ...
Po prostu są film staje się bardziej kinowy :P
Albo coś przy montażu poszło nie tak. ;p
siwy346 nie wiem czy kiedyś montowałeś film ,ale ten efekt (te paski) to tak zwany cookie cutters.
siwy346 nie wiem czy kiedyś montowałeś film ,ale ten efekt (te paski) to tak zwany cookie cutters.
No i co z tego skoro ten element również został skopany. Obraz nie synchronizuje się z dźwiękiem i słabo się to ogląda.
FTW? Daj mnie 3 godziny i zrobię coś o wiele lepszego :D