Kiedy będzie GTA V na PC? Czekam i czekam.. Coś się zmieniło?
Byłoby w marcu gdyby nie ten złom Xbox One, który nie potrafi sobie poradzić z płynnym działaniem GTA 2 z PSX. To przez Microsoft R* opóźnia premierę, bo M$ nie chce wyjść na cieniasa. Dobrze wie, że wtedy nikt by już XO nie kupił, tylko PS4. Dlatego jest jak jest.
Musimy czekać na Xbox Two, które pozwoli na uruchomienie GTA V. Wówczas wtedy możemy liczyć na nagłą premierę pecetowej wersji.
Edit. Ups, nie to konto.
Zaraz się zacznie zjazd pielgrzymów ,wojna konsolki vs PC i po co raziel hejcisz Microsoft...
No właśnie przecież mieli zapowiedzieć między 21 kwietnia a 9 maja. Zaraz przyjdzie kęsik i powie, że zapowiedź 15 maja już widziałem kilku głąbów którzy to pisali w wątku :)
Do 15 maja ma być zapowiedź.Podobno to przecieki od Rockstara !
Mogę wiedzieć czemu ma służyć ten wątek poza:
a) wojence
b) "Ja miałem rację, a ty nieeeee!!!!!!!!!" + obrzucanie się smoczkiem i grabkami
Sorry Ghost2P, ale w tym momencie upadłeś niżej od kęsika.
a ja w sumie też chciałbym wiedzieć. Mam małą nadzieję, że Kęsik jednak wie co mówi.
Mi się wydaje że jeżeli R* planuje rozbudowane fabularnie DLC jak do IV to nie wyda gry na nowe konsole i PC w najbliższym czasie bo spowodowałoby to że ludzie którzy kupili wersje na konsole starej generacji przesiedliby się na nowe konsole/PC.
IMO sam chętnie bym pograł na blaszaku w 1080p i 60 FPS, ostatnio przesiadłem się z Dark souls 2 w wersji X360 na PC i czuć różnicę w komforcie grania.
Kęsik no i znowu nie trafiłeś. Jaką datę teraz strzelasz? Ale widzę, że sobie ułatwiasz, bo wcześniej jak wymyślałeś te daty to podawałeś konkretne, a teraz dajesz przedział czasu.
Kęsik powinien napisać, że wyjdzie w przedziale 10.04.2014-1.01.9999, może wtedy trafi.
Wróżbita Maciej > kęsik