Ps 3 - gry
Mam zamiar kupić ps 3 . Jaka jest wasza ulubiona gra ????
moja ulubiona gra to Heroes of Might and Magic III
Uncharted 2 i AC 2. Jeśli szukasz fajnych gier na PS 3 na początek to polecam: Uncharted obie części, Little Big Planet obie części, Motorstorm Pacific Rift, Killzone 2 i 3, Infamous. Wszystkie te gry znajdziesz na allegro poniżej 85zł
Ja bym polecił Heavy Rain
Taki pakiet startowy to:
-Uncharted seria
-Killzone 2 +3
-Resistance 1+ 2
-God of War 3
Niema mocnego na taka ferajne!
Najlepsze auta na PS3 to Gran Turismo 5 (nie prolog); w sieci się fajnie gra z innymi
od siebie polecam Demon's Souls - nie ma drugiej takiej gry. Sam się przekonaj co czyni ją wyjątkową.
To lecimy:
rpg: demon's souls-połączenie rpga i gry akcji, wymagająca i satysfakcjonująca gra
Sacred Fallen Angel:gra diablopodobna, wciąga!
oblivion-wspaniały, rozbudowany rpg, ale to bardziej na pc polecam, bo można dzięki modom znacznie uatrakcyjnić rozgrywkę
Fallout NV:fajny, postapokaliptyczny klimacik, dużo broni, perków, questów etc.
borderlands-mam od premiery i nadal lubię pograć, połączenie rpga i fpsa, najlepszy coop na ps3
fps: bf bad company 2-najlepsze multi na ps3
bioshock-przede wszystkim niesamowity, unikalny klimat, chyba najlepszy single player tej generacji
wyścigi: burnout paradise-po prostu kawał porządnej ścigałki
blur-niedoceniana gra, ciekawe połączenie wyścigów i strzelanki
motorstorm pacific rift-trudna i niesamowicie grywalna gra
shift 1-świetne odczucie prędkości, najlepsza ścigałka "torowa" na ps3
Test Drive Unlimited 2- dwie ogromne wyspy i masa zabawy :)
gry akcji: assassins creed 2-w to trzeba zagrać
Resident Evil 5:archaiczna, ale b.fajna gra z zombiakami, dobra gra do pogrania z kumplem
batman AA-jedyna gra o superbohaterze, która mi się podoba, a nawet bardzo podoba, szczerze polecam
Dead Space:najlepszy survival horror na ps3
z ps store: castle crashers-kupa śimiechu i zabawy w trypie coop
Killzone 3 , Bad Comoany 2
Assanins Creed, Batman
jak chcesz uczucie prędkości to polecam Wipout-a HD, a nie jakiegoś shifta.
Castle crashers jest imho niegrywalne w singlu, nawet w 2 osoby to jest mocno przeciętne. Lepiej wez Dead Nation.
Valkyria Chronicles
Disgaea 3: Absence of Justice
Yakuza 3
Yakuza 4
Folklore
Demon's Souls
a co z red dead? potwierdzam uncharted obie części. Co do god of war to chyba tylko 3, kupiłem jak wyszła cała trylogia i utknąłem w połowie jedynki, bo trochę trąci nudą.
Ja najlepiej się bawiłem przy Bad Company 2, Assassin's Creed 2 (brotherhood przede mną), Uncharted 1 i 2, Hot Pursuit oraz Demon's Souls, którego aktualnie przechodzę razem z Red Dead Redemption.